НОВА АКЦИЈА ЗА НАСТУПЕ НА ДОЧЕКУ 13. ЈАНУАРА – ДВЕ УЛАЗНИЦЕ ПО ЦЕНИ ЈЕДНЕ

Велико интересовање за концерте у оквиру новосадског Дочека 13. јануара још увек је у јеку, па је тако за најављене наступе распродато 90 одсто укупног капацитета. Баш због тога, Фондација „Нови Сад – Европска престоница културе” организује још једну акцију која ће трајати 9. и 10. јануара, током које ће публика моћи да купи две улазнице по цени једне.

Сви заинтересовани могу купити улазнице за концерте са нумерисаним местима на продајном месту Гигс Тикс мреже у Париском магазину, док карте за концерте на којима места нису нумерисана публика може купити у оквиру целокупне Гигс Тикс продајне мреже, као и онлајн на њиховом сајту.

На Дочеку 13. јануара у Музеју савремене уметности Војводине наступиће новосадски ди-џеј, продуцент и музички Маверик Space Motion & Tribe, уз Undercatt, још једно велико име светске електронске сцене. У сличном ритму из региона стижу хрватски лајв техно састав ABOP, који ће наступити у Радничком дому. Позориште младих угостиће звезде из Лондона Haelos. У Српско народно позориште стиже добитница Elle Style Awards признања Констракта и Земља грува. Рок, инди и алтернативни звук, свако на свој јединствен начин, доносе Shortparis у Фабрици, Сана Гарић у Културној станици Свилара и Ђорђе Давид и Ивана Петерс у Културној станици Барка. Виртуози класичне музике Ке Ма и Шихан Ванг, уз Silk & Wind Duo, одржаће концерт у Новосадском позоришту.

За мање од месец дана распродате су улазнице за наступе једног од највећих џез пијаниста данашњице Tigrana Hamasyana у Градској концертној дворани, афричке р’н’б принцезе Nneke у Синагоги, певачице чији глас руши границе и пуни велике сале – Тијане Богићевић у Културном центру Новог Сада, као и за концерте холандске музичке диве Севдализе у Српском народном позоришту, једног од најпризнатијих европских world music виолиниста Лајка Феликса у Реформаторској цркви, најбољег џез бенда из Србије Eyot у Културној станици Еђшег, светски познатог састава Divanhana у Гимназији „Лаза Костић”, певачице духовне и етно музике, Данице Црногорчевић у Српском народном позоришту и легендарне YU групе у свечаној сали НИС-а. Подршку програму YU групе на Дочеку пружила је компанија НИС.

У оквиру Дочека 13. јануара у Културној станици Буковац програм за децу приредиће Удружење уметника Високо Ц, а тамо ће наступити и сјајне девојке које чине тамбурашки састав Ла Банда. Фузију звукова у Културну станицу Руменка доноси бенд Кал, док ће посебан уметнички програм приредити локалне организације у новоотвореној Културној станици Ковиљ. У клубу Трема наступиће македонски ска-панк и реге бенд Superhiks. Улаз на ове наступе је слободан. Више информација сви заинтересовани могу пронаћи на сајту docekns.rs.

Извор: Press NS2022

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *