NOĆ VEŠTICA VIKEND U CINEPLEXX PROMENADI UZ ZABAVU ZA NAJMLAĐE I NIŽE CENE ULAZNICA ZA HOROR FILMOVE 

Bioskop Cineplexx Promenada će, uz sasvim novi, Halloween ambijent, predstaviti bogat sadržaj povodom Noći veštica za sve uzraste. Pored velikog maskenbala i kreativnih radionica za najmlađe, fanovi horor filmova uživaće u aktuelnim naslovima ovog žanra uz sniženu cenu ulaznice od 370 dinara tokom vikenda, 29. i 30. oktobra.

Specijalni Noć veštica vikend u Cineplexx Promenadi, 29. i 30. oktobra predstavlja sjajne horor filmove po ceni od 370 dinara, među kojima će biti i najnovija filmska poslastica „Đavolji plen“. Na specijalnom, Halloween repertoaru, će se, pored ovog filma naći i “Noć veštica – kraj”, “Pozivnica za pakao”, „Osmeh“, „Siroče: Prvo ubistvo“ i „Crni telefon”. Pred specijalnog dela repertoara, posetioci Cineplexx Promenade moći će tokom vikenda da pogledaju pregršt novih filmova sa redovnog repertoara kao što su „Komedija na tri sprata“, „Crni Adam“, „Žena kralj“, „Ala je lep ovaj svet“, „Karta za raj“ i druge. 

Najmlađe posetioce očekuju maskenbal, besplatna kreativna radionica koja će se baviti temom Noći veštica, kao i sjajni animirani naslovi za decu tokom celog vikenda.

Ulaznice su u prodaji.

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *