NAPOLEON VEČE UZ POKLONE I SPECIJALNU ATMOSFERU 23. NOVEMBRA U ARENI

Istorijska akciona epska drama, koja prikazuje vrtoglavi uspon i strmoglavi pad francuskog imperatora Napoleona Bonaparte dobija svoje veče u bioskopu Arena Cineplex u četvrtak, 23. novembra od 20 časova. Uz zvuke klasičnih francuskih numera gudačkog kvarteta, izložbu kostima, piće dobrodošlice i poklone, upustićemo se u jednu od najuzbudljivijih ljubavnih priča u istoriji i saznamo više o različitim slojevima Napoleonove kontroverzne ličnosti. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Hol bioskopa Arena Cineplex ulepšaće zvuci gudačkog kvarteta String ladies čiji nastup počinje već od 19:30h. U duhu Francuske, vinarija Džervin je pripremila piće dobrodošlice u vidu crvenog vina, a najsrećniji će na poklon dobiti parfem i prvoklasno vino vinarije Džervin.

Dobitnik Oskara, Hoakin Fin

Iziks nalazi se u ulozi čuvenog francuskog cara, a uloga Žozefine poverena je Vanesi Kirbi. Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Žozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Arene Cineplex.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *