МЈУЗИКЛ ,,МАЛИ ПРИНЦ“ – 2 ХУМАНИТАРНЕ ПРЕДСТАВЕ 28. ЈАНУАРА

Viva Dance Studio из Новог Сада у суботу 28.01.2017 године у Великој Сали НИС-Гаспрома (популарно званој сцени NIS HQ) одиграће ДВЕ хуманитарне представе спектакуларног Мјузикла МАЛИ ПРИНЦ – плесну представу у 11 чинова по истоименој књзи француског писца Antoan de Sent-Egziperi у режији Гордана Орешчанин.

Улазнице
Мјузикл ће се моћи видети у два термина – од 18h и од 20h, а предвиђено трајање истог је 50 минута.
Приход од улазница је намењен фондацији која спроводи хуманитарну акцију МАГНЕТ ЗА ЉУБАВ чија средстав иду у куповину МРИ апарата за дечју болицу у Новом Саду.
Цена улазнице у предпродаји је 500дин, али све образовне установе које организовано доводе децу (школе и вртићи) имају могућност да уплате по 400дин за улазницу.

Улазнице се могу резервисати преко мејла vivadance@nscable.net или www.magnetzaljubav.rs , али ће се моћи купити и у згради НИС-Гасрпрома непосредно пре почетка представе.

Viva 1 (50)a

Специјални гости
У Мјузиклу МАЛИ ПРИНЦ гледаоце очекује право уживање, јер ће уз прелепе костиме и одличну кореографију имати прилике да на сцени виде више од 40 младих плесача Viva Dance, али и њихове специјне госте плесаче и певаче из Новог Сада, Београда и Бихаћа (БиХ).
Најмлађој публици ће најинтересантнији специјални гост бити млада певачица из Пинкових Звездица ИРИНА АРСЕНИЈЕВИЋ као представница Академије О&М, а њено извођење је омогућио наш славни клавијатуриста новосађанин АЛЕКСАНДАР БАЊАЦ који је направио музичку матрицу специјално за овај наступ у мјузиклу Мали Принц.
Ништа мање интересантна публици неће бити ни виртуозни плесачи који долазе из чувеног плесног центра “Вирус-Бихаћ” само због ове хуманитарне акције у Нови Сад са својим тренером ДИЈАНОМ ЈАЈЧЕВИЋ. Гордана Орешчанин и Дијана Јајчевић су дугогодишње колегинице и пријатељице, а јединствене су по томе што сваке године освоје барем по једну медаљу на међународним плесним такмичењима.
Као гости у мјузиклу Мали Принц појавиће се и најмлађи плесни клуб из Новог Сада “Heart Dance Team” којег је недавно основала ученица Гордане Орешчанин и дугогодишња балерина Viva Dancea – РАДОСЛАВА ВЈЕШТИЦА.

Представа
Премијера мјузикла МАЛИ ПРИНЦ је одржана пре тачно месец дана и уз овације подржана пред препуном салом новосађана узраста од 5-75 година.
Представа је прилагођена свим старосним добима и поред значајне уметничке вредности коју она пружа, евидентна је и њена улога у популаризацији културе живљења кроз призму Малог Принца.
Viva Dance Studio је плесни клуб који свих 24 године постојања важи за најтрофејнији плесни клуб у држави чији рад је далеко познат и ван граница Србије. Овај студио је до сада у свим светским плесним организацијама освојио најпрестижније награде у модерном плесу као спорту, али и међународне награде за позоришна стваралаштва.
Viva Dance Studio годинама организују хуманитарне манифестације и врло радо се поново одазвала учешћу у хуманитарној акцији МАГНЕТ ЗА СРЦЕ коју води господи Иштван Гyерман.

Viva 1 (388)a
Улоге
Гавне улоге Малог Принца поверене су САРИ МИЉЕВИЋ у првој представи која почиње у 18h , као и СРНИ МАТКОВИЋ која ће Малог Принца играти у представи од 20h.
Споредне улоге поверене су мало старијим и искуснијим плесачима Вива Данце-а УНИ ДУРАКОВИЋ која игра Лисицу и МИРОСЛАВУ ГРУБИЋ који игра Авијатичара.
Кореографију и режију потписује поново Гордана Орешчанин која је иначе и потпредседница светске плесне организације од 2012 године и добитница је свих највиших међународних признања у модерном плесу као спорту.
За веома захтеван дизајн светла током плесне представе Мали Принц је задужен ЗДЕНКО ГАЈТА, а око 120 костима само за ову представу направила је наша новосађанка костимографкиња СНЕЖАНА МИЛИН.

Корисни линкови
фб страница Viva Dance Serbia : https://www.facebook.com/viva.danceserbia/
фб страница Магнет За Љубав : https://www.facebook.com/MagnetZaLjubav/?ref=br_rs
фб евент : https://www.facebook.com/events/730347687141680/
веб :  www.vivadance.rs
веб : www.magnetzaljubav.rs

Извор: Viva Dance

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *