MCF MEGACOM FILM NAJAVIO NAJNOVIJE UZBUDLJIVE NASLOVE I NOVE DATUME PRIKAZIVANJA

MCF MegaCom Film sa zadovoljstvom ističe da je postao zvanični distributer filmova kompanije „Volt Dizni“, za bioskopsku distribuciju u Srbiji i Crnoj Gori, počevši od 4. maja.

Film “Mulan”, od priznate autorke Niki Karo biće prvi diznijev naslov pod okriljem i u distribuciji MCF MegaCom Film-a.
U išekivanom diznijevom filmu rediteljka Niki Karo oživljava priču epskih razmera o kineskoj legendardnoj ratnici – Mulan. Neustrašiva mlada dama rizkuje sve zbog ljubavi prema porodici i otadžbini kako bi postala jedna od najvećih ratnika koje je Kina ikad videla.
Iako planiran za mart mesec, novi bioskop termin predviđen je za 23. jul.

Drugo filmsko ostvarenje koje očekujemo krajem leta je film “Empty Man”. Ova “natprirodna” horor priča bazirana na istoimenom stripu, prati bivšeg policajca koji iznenada dolazi do stravičnog otkrića.

Nekoliko zanimljivih igranih naslova biće prikazano ove jeseni, a prvi od njih je „The King’s Man: Početak“ (The King’s Man), kao treći deo Kingsman franšize koji uključuje nova, dobro poznata glumačka lica – Ralfa Fajnsa i Džemu Arterton. Poslastica za anglofile i sve one koji vole duhovita prepucavanja i krvavu akciju naći će se u bioskopima od 17. septembra. Nakon išćekivanog Kingsman-a sledi film „Smrt na Nilu“ (Death on the Nile) – Keneta Brane, koji je režirao i glumio u adaptaciji “Ubistvo u Orijent Ekspresu” iz 2017. godine,  a sada se vraća univerzumu dobro poznatih misterija Agate Kristi.
Petog novembra, stiže prvi film iz Marvel studija„Crna udovica“ (Black Widow), sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Komedija proslavljenog reditelja Vesa Andersona“The French Dispatch”, pretenduje da bude ovogodišnji bioskopski hit. Drama koja oživljava nekoliko priča iz časopisa koji je stvorio amerikanac koji živi u izmišljenom gradu u Francuskoj, dolazi nam krajem novembra, a uloge tumače Kristof Volc, Bil Marej, Tilda Svinton i drugi.

Diznijeve animirani filmovi takođe će biti deo bioskopskog repertoara.
Animirana avantura “One and only Ivan” kao kombinacija akcije i specijalnih efekata naći će se u bioskopima od 20. avgusta, a bazirana je na istoimenoj knjizi za decu Katarine Eplgejt. Od novembra novi film kompanije Pixar, animirana komedija, “Duša” (Soul) obećava da će vas “povesti na put od ulica Njujorka do kosmičkih carstava, kako bi otkrili odgovore na najvažnija životna pitanja.”.

Dobitnik deset nagrada “Oskar”, uključujući i nagardu u kategoriji za najbolji film, „Priča sa zapadne strane“ (West Side Story, 1961.), dobila je novu, savremenu verziju. Režiser Stiven Spilberg i scenarista Toni Kušner uveli su novu generaciju u priču o nesrećnim ljubavnicima koji pokušavaju da ostanu zajedno uprkos stalnom ratu suprostavljenih bandi. Datum prikazivanja u bioskopima predviđen je za sam kraj godine, 24. decembar.

Raspored filmova distributerske kuće MCF MegaCom Film za sledeću godinu uključuje filmove iz sledećih studija: Dizni, Dizni/Pixar, Marvel, LucasFilm, kao i Twentieth Century Studios and Searchlight Pictures.

 

Izvor: MCF

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *