MARCUS & MARTINUS 25. МАРТА У БЕОГРАДУ!

MARCUS & MARTINUS

У ОКВИРУ ЕВРОПСКЕ ТУРНЕЈЕ ПОСЕТИЋЕ БЕОГРАД 25. МАРТА 2018. ГОДИНЕ

 

Marcus&Martinus у оквиру своје прве европске турнеје под називом “Моментс Тоур” посетиће и седам нових градова: Загреб, Љубљану, Београд, Атину, Праг, Варшаву и Линћепинг!

Концерти који ће бити огржани у великим аренама у Норвешкој, Шведској и Данској већ су распродати, а карте за први концерт плануле су за мање од 10 минута! Млади Норвежани имају огроман број верних фанова широм Европе и јако се радују овој турнеји.

“Веома смо узбуђени што имамо нове градове у оквиру “Моментс Тоур” и не можемо да дочекамо дружење са фановима из свих земаља”, рекао је Маркус. “Имамо најбоље фанове на свету! Веома се радујемо наступима пред нашом публиком, а наша турнеја биће најбоља и највећа до сада”, додао је Мартинус.

“Моментс Тоур” турнеја проћи ће кроз све нордијске земље, а биће одржана и у Немачкој, Швајцарској и Аустрији, као и Словенији, Хрватској, Србији, Грчкој, Чешкој и Пољској. Турнеја је почела у фебруару. Назив турнеје исти је као и назив њиховог новог албума, “Моментс”, а шеснаестогодишњи близанци из Норвешке узбуђени су што ће створити нове и незаборавне тренутке заједно са својим фановима.

О бенду Marcus&Martinus:

Шеснаестогодишњи близанци из Трофорса у Норвешкој, први пут су привукли пажњу победом на националном певачком такмичењу Мелоди Гранд Приџ Јр 2012. када су имали само 10 година. Од тада су објавили два студијска албума, неколико хит синглова и наступали пред препуним аренама широм нордијских земаља. Иако су веома млади, већ су објавили своју биографију “Оур Сторy” 2016. године као и дугометражни документарни филм 2017. године “Тогетхер абоут тхе дреам”, а освојили суи награду “Артист оф тхе Yеар” на додели норвешке Греми награде.
На путу су да освоје и остатак Европе. На свом трећем албуму “Моментс” сарађивали су са неколико најпризнатијих продуцената из Сједињених Америчких Држава, Норвешке и Шведске.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *