ЛЕТЊА ШКОЛА ШПАНСКОГ У ШПАНИЈИ

ШПАНИЈА ПОД НОГАМА

Ове године, почевши од јула месеца па све до почетка септембра, биће отворена врата  школе шпанског језика у Гијону. Сви који желе да науче шпански језик, имају прилику  да проведу и 2 недеље у овој предивној земљи.

Сви полазници ће имати свакодневно часове шпанског са изворним говорницима, обезбеђен  смештај, храну ( доручак и вечера),  и разне активности попут часова плеса, шпанске кухиње, културе и традиције, организоване излете током викенда са посетама других градова.

Смештај ће бити обезбеђен у центру града, у апартманима предвиђеним за 3 – 4 особе, где би сваки полазник имао своју собу. Сваки апартман има кухињу, купатило, гардеробер и велики дневни боравак.

Цена за период од 2 недеље је 480е. У цену је урачунат курс, смештај, храна, разне активности и излети.  У договору са групом одлучује се који ће градови бити обухваћени излетом. Излети ће се одржавати сваког викенда, што значи да ће полазници за две недеље имати укупно 4 излета.

Планирани термини одржавања школе шпанског језика:

Први термин: Од понедељка 17.07. до недеље 30.07.2017.

Други термин: Од понедељка 31.07. до недеље 13.08. 2017.

У зависности од броја заинтересованих постоји могућност организовања курса и у Мадриду, Барселони, Валенсији и Аликантеу. Попуст од 10% се остварује на пријаве током априла и маја.

Заинтересовани се могу пријавити и информисати на:

мејл: online.kurs.spanskog@gmail.com 

сајт: http://onlinekursspanskog.weebly.com/upis-na-letnje-kurseve-u-scaronpaniji.html, http://onlinekursspanskog.weebly.com/gijon.html

фејсбук страница: https://www.facebook.com/spanijapodnogama/?fref=ts

 

Фотографије: Мелита Гајин

Текст: Тамара Јовановић

Извор: ТВ Арс Медија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *