ЛЕПА ВЕСТ  ИЗ МОСТАРА – МЛАДИ НОВОСАЂАНИ ИЗ ГИМНАЗИЈЕ „ ЛАЗА КОСТИЋ“  У НОВОМ САДУ, СУ МЕЂУ НАГРАЂЕНИМ ФОТОГРАФИМА

Друга Међународна фотографско – еколошка изложба „ДУНАВ“, отворена је у четвртак 04.05.2023. године, са почетком у 12.00 часова, у галерији Gala Group у Мостару.

Организатори су: АРС АКАДЕМИЈА (Нови Сад) и Друштво нових медија (Беочин). Суорганизатори су: ЛОГОС ЦЕНТАР МОСТАР и Gala Group из Mостара.

Ову изложбу фотографија заинтересовани могу да виде још наредних седам дана у галерији Gala Group у Мостару .

Међу добитницима награда су и два дечака близанаца Срећко и Страхиња Савић који долазе из ГИМНАЗИЈЕ „ ЛАЗА КОСТИЋ“ из Новог Сада.

Након отварања изложбе, уручења награда и коктела, млади новосађани имали су прилику да буду гости и у ЛОГОС ЦЕНТРУ Мостар где их је примио водитељ студијског програма дизајна мр Томислав Зовко.

Поред родитеља који су им велика подршка, дечаци су похвалили и разредног старешину, Драгану Родић, која улаже велики труд да деца из ГИМНАЗИЈЕ „ ЛАЗА КОСТИЋ“ буду добри ђаци.

Срећко и Страхиња Савић за портал ТВ Арс Медија изјавили су да су задовољни постигнутим резултатима. Одлазак у Мостар била им је прилика да виде Мостар и младе студенте са којима су се лепо дружили  у Новом Саду на трећој  Међународној фотографско – еколошкој колонији „ДУНАВ“. Из Мостара су отишли са лепим утисцима.

Срећко и Страхиња из Новог Сада и мр Томислав Зовко.

Ови млади дечаци, близанци, су на напредном курсу дигиталне фотографије у школи фотографије Арс академије из Новог Сада, која их је препоручила за учешће у колонији.

Текст: ТВ Арс Медија

Извор: ТВ Арс Медија

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *