LADIES NIGHT DOGAĐAJ UZ NAJVEĆI FENOMEN DANAŠNJE GENERACIJE

,,After: Posle pada“ u bioskopu Cineplexx Promenada

9. septembra od 20 časova

 

Tesina i Hardinova ljubav dosad je bila komplikovana. Sad je zapetljanija nego ikad. Posle pada… život više nikad neće biti kao ranije. Da li će se Tesa Jang i Hardin Skot izboriti za svoju ljubav- otkrićemo u četvrtak 09. septembra od 20 časova na Ladies night događaju u bioskopu Cineplexx Promenada. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Spektakularnoj večeri u bioskopu Cineplexx Promenada, pored sjajnog filma dopineće i pokloni partnera. Silkeep je obezbedio setove svojih fantastičnih svilenih proizvoda za određeni broj gošći, kao i popust od 10% uz kod AFTER10 na njihovom sajtu, za sve posetioce Ladies nighta, koji će važiti sedam dana, a Minino planeri obradovaće najsrećnije dame svojim planerima. Serijal After, koji je Ana Tod prvo objavljivala na internetu, dosegao je neverovatnih milijardu onlajn čitanja, a kad je izašao u štampanom izdanju, postao je veliki hit, zato će Čarobna knjiga pokloniti roman ,,After: Posle pada II“ najsrećnijim damama. A kakvo bi to veče za dame bilo, da nema crvenog karmina… Partner Cineplexx bioskopa, MAC Kozmetika obradovaće pet dama svojim savršenim crvenim karminom. Prijatelji iz cvećare Viridis Flowers pokloniće pre projekcije i predivne bukete cveća.

Nastavak filma o ljubavi i strasti dvoje mladih je novim životnim preprekama ponovo stavljena na test. Tesa donosi najveću odluku u svom životu, sve se menja, pogotovo kada ona i Hardin saznaju uznemirujuće detalje o njihovim porodicama – sve što su zamišljali i planirali za njihovu budućnost će se teško ostvariti. Lojalnost će biti ispitana, a unutrašnja Hardinova borba sa samim sobom će ponovo sabotirati trenutke kada je sve u njegovoj vezi sa Tesom savršeno.

 

Trejler filma:

 

Nestrpljenje i neizvesnost ovog nastavka bestselera Ane Tod će garantovati uzbudljiv provod za sve dame u okviru Ladies night događaja. Očekuje vas zanimljiv sadržaj koji će još jedno žensko filmsko veče učiniti nezaboravnim.

 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada i putem aplikacije CineplexxRS.

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *