„КРАЉ ЛАВОВА“ У БИОСКОПИМА ОД 17. ЈУЛА

Из студија Дизни стиже нам још једна породична анимирана авантура „КРАЉ ЛАВОВА“ (THE LION KING), која је пре 25 година померила границе светске кинематографије, а сада је прилагођена новим генерацијама и представљена најсавременијом техником. Милиони људи широм света одрастали су сећајући се савета које је поносни и правични краљ Муфаса оставио свом сину, лавићу Симби, певушило чувену песму Хакуна Матата која им је променила живот, а сада је дошао тренутак да нови, мали љубитељи филма упознају живот и симпатичне становнике најузбудљивијег афричког краљевства.

„КРАЉ ЛАВОВА“ у нашим биоскопима приказиваће се у 2D и 3D технологији, а како би свачији укус био задовољен и како би и мала и велика публика пођеднако уживала у овом филмском спектаклу који се месецима очекује, приказиваће се и титловано и синхронизовано.

Карте за овај филм већ су у продаји, а од 17. јула приказиваће се на редовном репертоару биоскопа: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Београд, Tuckwood, Рода, Комбанк дворана, Cine Grand Capitol Park Раковица, Фонтана, Arena (Нови Сад), Cineplexx Promenada (Нови Сад), CineStar (Нови Сад), CineStar (Панчево), CineStar (Зрењанин), Cineplexx Ниш, Cineplexx Крагујевац Plaza, Вилин град (Ниш), Eurocinema (Суботица), A. Лифка (Суботица), Aбазија (Суботица), Екран (Сомбор), Кварт (Краљево), Арт (Ужице), Дом културе Чачак, Дом културе Пирот, Лесковачки културни центар, Културни центар Јагодина, ЛМ (Шабац), Културни центар Горњи Милановац, Центар за културу Ваљево, Центар за културу Младеновац, Центар за културу Смедерево, Културни центар Лазаревац, Културни центар Нови Пазар, Cineplexx Приштина, Kino ABC (Приштина), DokuFest (Призрен), Cineplexx MNE Delta City (Подгорица), Cadmus Cineplex (Будва), Cinema 213 (Никшић).

Дизнијев „КРАЉ ЛАВОВА“ у режији Џона Фавроа одвешће нас у афричке саване, где је рођен будући краљ. Симба обожава свог оца, краља Муфасу и срчано прихвата своју краљевску судбину. Али, не радују се сви у краљевству рођењу новог младунчета. Скар, Муфасин брат и до тог тренутка наследник престола, има друге планове. Борба за краљевство обележена је издајом, трагедијом и драмом која ће се завршити Симбиним изгнанством. Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада. Међу фантастичним глумцима који су позајмили гласове налазе се и Доналд Гловер (Никола Шурбановић) као Симба, Бијонс Ноулс Картер (Андријана Оливерић) као Нала, Џејмс Ерл Џонс (Владан Живковић) као Муфаса, Чуител Еџиофор (Драган Вујић Вујке) као Скар, Сет Роген (Марко Гверо) као Пумба и Били Ајхнер (Милан Антонић) као Тимон. Користећи нове и смеле технике како би поново оживели неке од најомиљенијих ликова, сада на потпуно нов начин, Дизнијев „КРАЉ ЛАВОВА“ зарикаће у биоскопима од 17. јула 2019. године.

 

 

 

 

 

Извор: ТАРАМОУНТ ФИЛМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *