КОНЦЕРТ КЕМАЛА ГЕКИЋА У УТОРАК 28 НОВЕМБРА У СИНГОГИ

Концерт Кемала Гекића у уторак, 28. новембра у Синагоги!

Оригиналност, убедљивост, снага интерпретације и перфектно руковање инструментом су само неки од квалитета који се приписују овом великом уметнику – једном од највећих и најузбудљивијих пијаниста данашњице, чије свирање хвале како критичари тако и публика целог света.

“Његови наступи обухватају сву могућу перфекцију изражајности и фантазије, не само механичку и дигиталну непогрешивост…”Он је геније, бескрајног талента”…

На програму:
Хектор Берлиоз: Фантастична симфонија / транскрипција за клавир: Франц Лист

Андрес Ален: Варијације
Николаи Капустин: Две концертне етиде

УЛАЗНИЦЕ за концерт су пуштене у продају и могу се купити у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2/III , тел. 021/452-344) радним данима од 8,00 до 14,00 часова.
Резервације на: www.muzickaomladina.org

Цене карата:
1.200,00 динара партер средина и централна галерија
1.000,00 динара партер са стране

СТУДЕНТИ И ЂАЦИ УЗ ПРИКАЗ ИНДЕКСА, ОДНОСНО КЊИЖИЦЕ, ИМАЈУ 50% ПОПУСТА.

Оно што га чини толико јединственим је његов уметнички кредо који обухвата познавање свих чињеница потребних за реконструкцију оригиналних идеја у комадима које свира и моћ да их оживи пред публиком данашњице. Он пружа фасцинантне , бескомпромисне и увек нове интерпретације.

Кемал ГЕКИЋ је дипломирао 1982. године на Академији уметности у Новом Саду, а исте године је био примљен на клавирски одсек у звање асистента. Последипломске студије завршава 1985. године када постаје сензација Шопеновог такмичења у Варшави.

Од 1985. интензивно концертира широм Европе, САД-а, Канаде, Јапана, Африке, Совјетског Савеза, Средњег и Далеког Истока.

Извор: Музичка омладина Новог Сада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.