KAFANSKO VEČE UZ VINO, TAMBURAŠE I POKLONE POVODOM FILMA “NEDELJA” U ARENI

Duh i ambijent starih kafana, uz najveće tamburaške hitove i piće dobrodošlice, svi posetioci će imati priiku da osete u petak, 26. januara od 19 časova, u holu bioskopa Arena Cineplex. Povod za Kafansko veče je novi domaći film “Nedelja” o životu pevača Džeja Ramadanovskog koji izaziva veliko interesovanje publike. Ulaznice u prodaji!

Hol bioskopa Arena Cineplex imaće svoj posebno dekorisan kafanski kutak u kojem će posetioci moći da se fotografišu, uživaju u sjajnim vinima iz portfolija vinarije Džervin i slušaju najveće kafanske i hitove Džeja Ramadanovskog uživo u izvođenju tamburaša. Druženje počinje u 19 časova, a na centralnoj projekciji od 20 časova najsrećniji će dobiti poklon od vinarije Džervin, kao i večeru za dvoje u sjajnom ambijentu restorana “Sokače”.

Film „Nedelja“ inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

U glavnim ulogama su Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Milica Janevski i mnogi drugi. Scenario je napisao Stefan Bošković, a režiju potpisuju Nemanja Ćeranić i Miloš Radunović.

Trejler filma:

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!

Izvor: Arena Cineplex
Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *