ЈОШ СЕДАМ ДАНА ДО EXIT-А!

EXIT фестивал почиње за свега седам дана, а посетиоце који у Нови Сад стижу из свих крајева света очекује и сјајна временска прогноза! Током фестивала који почиње у четвртак, 4. јула и траје четири дана и ноћи све до понедељка ујутро, очекује се сунчано и ведро време без падавина. Да услови буду идеални побринуће се и дневне температуре од око 30 степени целзијуса, док се очекују топле и угодне ноћи са просечном температуром изнад 20 степени! За све оне који у Нови Сад стижу већ у уторак 2. јула, биће отворена и рецепција званичног EXIT кампа који се налази на најлепшој пешчаној плажи на Дунаву, чувеном новосадском купалишту Штранд, које поред бројих садржаја у кампу нуди и бројне друге одмах поред. Удаљен свега 20 минута хода од фестивала, те исто толико од центра града, EXIT камп представља јединствено искуство о којем сваке године причају људи из целог света. Дружење са фестивалским фановима из свих крајева планете, спавање под ведрим небом, целодневно купање и обиље добре музике, само су нека од задовољстава која боравак у фестивалском кампу чине незаменљивим искуством.

Поред тога што се отвара пре фестивала, EXIT камп госте прима пуних недељу дана, све до 9. јула због чега га многи називају правим мини-летовањем на пешчаној плажи, али по цени од свега 3.000 динара по особи, и то за свих седам дана! Поред стандардне понуде, која обухвата место у кампу, посетиоци могу на лицу места да купе камперску опрему или да изнајме лукс шаторе са креветима и струјним прикључцима за такозвани „glamping“, односно гламурозно камповање! Као и сваке године „Foodland“ ће понудити широк спектар производа. Поред гарантованог места, посетиоцима EXIT кампа биће обезбеђени и затворени тушеви са топлом водом, тоалети, лавабои, разноврсна понуда хране и пића, станица за пуњење електронских уређаја, бројни креативни садржаји, док ће о њима бринути особље рецепције, стјуарти и волонтери.

Кампери ће моћи да се релаксирају у „Promenada chill out“ зони где ће загревање за фестивал да почне већ у току дана уз сензацију на четири точка, ди-џеј двојац ДЕ:МО, а посетиоце очекују и пратећи садржаји у виду стоног фудбала и места за опуштање. „EXIT tribe“ боје биће представљене и у оквиру „Rest and recharge VISA chill out“зоне, индијанског шатора са палетама за опуштање, лејзи беговима, и приступом ви-фи мрежи, а у оквиру ове зоне, радиће се и привремене тетоваже. Ту је и „Insta photo machine“, мини фото киоск, који представља јединствену машину најновије генерације која за свега десетак секунди штампа полароид фотографије на лицу места. Кампери ће моћи да се одморе и у оквиру „CHIPSY chill out“ зоне, смештене испод раскошних крошњи која ће понудити посетиоцима камион забаве са лаганом музиком. Сви љубитељи физичких активности моћи ће да покрену нови дан на обали Дунава уз часове јоге, а EXIT је обезбедио и емоционалну и психолошку подршку за све младе људе којима је савремено друштво изазов са којим се тешко хватају у коштац.

Најповољније цене за камп, преостале EXIT улазнице брзо нестају!

На сајту званичне туристичке агенције exittrip.org, у понуди су и пакети који поред улазница, садрже и превоз, и смештај, међу којима и мини летовање за само 3.000 динара од 2. до чак 9. јула у EXIT кампу на Штранду, најлепшој пешчаној плажи на Дунаву! У продаји су последње, врло ограничене серије улазница, четвородневне по цени од 7.490 динара, или већ од 2.790 динара за једнодневне улазнице, а доступне су путем exitfest.org.

 

 

 

 

 

Извор и фото.: EXIT FEST

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.