„ИЗГРЕДНИЦИ“ ПРЕМИЈЕРНО НА ФЕСТУ

Премијера најновијег филма редитеља Дејана Зечевића, „ИЗГРЕДНИЦИ“ биће одржана данас, 01. марта у 22h у Сава Центру, у оквиру овогодишњег ФЕСТА.

Главне улоге поверене су младим глумцима Радовану Вујовићу, Марти Бјелици и Младену Совиљу, док лик њиховог професора тумачи Светозар Цветковић. У осталим улогама ту су Предраг Ејдус, Борис Исаковић, Бранка Шелић, Мирољуб Лешо, Милена Ђорђевић и Миодраг Драгићевић. Изгредници прате причу о три студента који радећи на свом експерименту, покушавају да докажу да просторна деструкција, прављење нереда, с временом доводи до социјалне деструкције, до појаве изгреда. Млада тројка не увиђа да им се хаос који изазива за потребе пројекта полако увлачи и у њихове животе. Губе дистанцу, а професор их оставља да се сами суоче са последицама. Директор фотографије је Миладин Чолаковић, сценарио потписује Ђорђе Милосављевић, монтажу су урадили Милена Предић и Лазар Предојев, сценограф је Зорана Петров, костимограф Лана Павловић, а за маску и шминку била је задужена Марија Ковачевић Јовановић.

Филм продуцентске куће Биберцхе подржали су Филмски центар Србије, Покрајински секретаријат за културу и јавно информисање, а и снимао се од почетка децембра 2015. године на разним локацијама у Београду и Новом Саду.

 

 

Филм „ИЗГРЕДНИЦИ“ у дистрибуцији Тарамоунт филма, на редовном биоскопском репертоару наћи ће се од четвртка 08. марта

Трејлер:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.