„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА ИВАНА ДАВИДОВИЋА

У понедељак 27. јуна акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Ивану Давидовићу. Тог дана, улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Иван болује од аутизма, слабо говори и због тога му је одлазак код дефектолога и логопеда неопходан, како би се развио на том пољу. Поред проблема са говором, социјално окружење Ивану ствара неки други свет који он мора да савлада. Неразумевање окружења, социјалних норми и обичаји Ивану су препрека за савладавање „обичних“ ствари. Новац који ће се прикупљати потребан је за дефектолошке и логопедске третмане, такође интензивније стимулативне терапије хипотерапије и неуро фид бек терапије.

У акцији прикупљања средстава за лечење Габрић Александра прикупљено је 222.990,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

 

Јелена Прица, помоћник директора за комерцијалне послове и туризам

У Новом Саду, 24.06.2022.

 

Извор:  ЈКП „Градско зеленило“ Нови Сад

Администратор: ДНМ

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *