„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ НА ШТРАНДУ ЗА АНДРЕЈА ГЛАВОЊИЋА

У понедељак 31. јула акција „Хуманитарни понедељак“ биће намењена Андреју Главоњићу. Тог дана улаз на плажу се неће наплаћивати, а карту ће заменити добровољни прилози посетилаца у складу са њиховим финансијским могућностима. Кутије у које ће грађани моћи да приложе помоћ биће постављене уз капије Штранда од 8 до 19 часова.

Андреј је рођен 2016. године, од свог 6-ог месеца оболео је од церебралне парализе због чега су му потребне терапије физиотерапеута, логопеда, бањско лечење, хипербаричне коморе, јахање… У породици један родитељ је 24 часа са дететом због чега није у могућности да ради.

Због тешке финансијске ситуације родитељи су се обратили за помоћ како би Андреј могао да настави са терапијама. Средства која ће се прикупљати биће намењена за неопходне терапије физиотерапеута, логопеда, бање, хипербаричне коморе.

У акцији прикупљања средстава за Филипа Марјановића укупно је прикупљено 242.450,00 динара. Овим путем обавештавамо суграђане, који имају потребе за оваквом врстом помоћи, да своје захтеве могу донети на главну благајну Штранда.

Извор: ЈКП Градско зеленило

Администратор: ДНМ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *