HALA 2: POČETAK OKTOBRA UZ HLADNO PIVO

Hala 2 Novosadskog sajma i 8. oktobar rezervisani su za kultuni zagrebački rok sastav “Hladno pivo” koji već više od tri decenije spada među najpopularnije grupe ne samo u Hrvatskoj, već u čitavom regionu.

Njihov nastup obeležiće početak oktobra u Novom Sadu, a hitovi poput “Jednim osmijehom”, “Nije sve tako sivo”, “Ezoterija”, “Pitala si me” i brojni drugi zasigurno će napraviti dobru atmosferu među vernim poštovaocima.

Obeležavajući tri i po decenije rada, Kekin i ekipa održaće koncert u Novom Sadu u okviru ovogodišnje turneje „35 za 35”.

Prema rečima organizatora, prisutna publika će biti svedok velikog zvučnog, vizuelnog i koncertnog spektakla. Hladno Pivo, na čelu sa svojim frontmenom Miletom Kekinom tri decenije od izlaska prvog albuma ostaju prepoznatljivi, upečatljivi, ali i dragi publici zbog beskompromisnosti, iskrenih i upečatljivih stihova u kojima nema mesta kalkulaciji. Takođe, ono što je prepoznatljivo ovom bendu jeste zadržavanje stare publike i njihovo zajedničko sazrevanje, , ali i pridobijanje novih poštovalaca rokenrol muzike koji danas, u 21. veku odrastaju uz muziku i tekstove Hladog piva.

„Ono što možemo da očekujemo je energičan, iskren i veliki spektakl koji će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvažnijih koncerata Hladnog piva u našem gradu o kojem će se pričati mnogo posle samog događaja. Pesme: Jednim Osmijehom, Pitala si me, Ne Volim te, Ezoterija , Biološki Sat“, su samo neki od hitova koje ć su pokazali da rok muzika nije isključivo stvar 20. veka, nego da se definitivno tiče i današnjeg vremena u kojem živimo i da će ih publika i to veče sa uživanjem slušati i pevati.

Sve je počelo 1987. godine u zapadnom zagrebačkom predgrađu Gajnice kada su se okupila četiri prijatelja Mile Kekin, Suba, Tedi i Zoki. Prvi javni nastup dogodio se sledeće godine, koja se i uzima za godinu početka njihovog postojanja.

Godine 1992, sastav Hladno pivo nastupio je kao predgrupa legendarnog sastava KUD Idijoti, a godinu dana kasnije izdali su prvi album, „Džinovski„. I dan danas, svaki koncert Hladnog piva završava se pesmom KUD Idijota „Kad sunce opet zađe“. Dve godine kasnije bili su predgrupa grupi Ramones u Domu sportova na Trešnjevci.

Dokaz da su Novosađani I Novosađanke veliki fanovi jeste I činjenica da su nastupali već ove godine, a koncert koji nas čeka u oktobru svakako će biti poseban kao I uvek kada je Hladno pivo u pitanju.

Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Izvor: Hala 2 Novosadskog sajma

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *