GREEN LOVE FESTIVAL U NOVEMBRU DOVODI HRISTOVA, ĐOKOVIĆA I FLITHY KID

Još jedna spektakularna žurka očekuje sve obožavatelje elektronske muzike u Hali 2 Novosadskog sajma. Početak novembra biće u znaku Green Love festivala koji će okupiti vrhunske di-džejeve poput Metodi Hristova, Ilije Đokovića i Filthy Kid-a.

U noći 4. novembra ova tri maga napraviće odličnu žurku a publika će zasigurno pamtiti ovo veče. Metodi Hristov – di-džej jedinstvenog stila koji je za kratko vreme osvoijo srca ljubitelja elektronske muzike. Pored svoje velike popularnosti na plesnim podijumima velikih klubova, Hristov je vlasnik hita „Step Outside“ kojeg je Matthias Tanzmann imenovao kao traku broj 1 cele sezone na Ibici 2014. Njegov autorski rad podržavaju prestižna imena di-džej sveta kao što su Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot i mnogi drugi, a za 4. novembar pripremio je nova iznenađenja.

Metodi Hristov: www.facebook.com/watch/?v=559870675968995

lija Đoković spada među mlade di-džej zvezde domaće elektronske scene. Njegova produkcija katapultirala ga je u sam vrh domaćih izvođača koji polako, ali sigurno grade svoj put i izvan granica naše zemlje. Ovo veče uveličaće i Filthy Kid čija su prva izdanja izašla početkom 2015, i tada je počeo da ostavlja svoj prepoznatljiv tehno zvuk sa snažnim udarcima i tamnim dubokim bas linijama.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti na svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Izvor: Green Love Festival

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *