GREEN LOVE FESTIVAL: TRI NOĆI ELEKTRONSKOG UŽIVANJA KAO UVERTIRA ZA 2024!

Da li ste spremni za novogodišnji elektro spektakl?

Uplovite u 2024. godinu uz velika di-džej imenana novogodišnjem Green Love festivalu.

Više od 20 izvođača uveličaće novogodišnje izdanje ovog poznatog festivala, i to kroz tri večeri zaredom – 29, 30. i 31. decembrau Hali 2 Novosadskog sajma,koji su rezervisani za najvernije ljubitelje elektronske muzike kako bi na spektakularan način ispratili staru godinu.

Magični novogodišnji setovi počinju 29. decembra, a publiku dočekuje Jay Lumen. Njegove dinamične trake, pune gruva i laganih vokala, zavrteće um prisutnima koji će đuskati i uz moćnu i talentovanu Leu Dobričić i di-džeja koji već 20 godina vlada domaćom elektronskom scenom, Miloša Vujovića.

Narednog dana, 30. decembra, uzavrela atmosfera se nastavlja jer u Halu 2 stižu neustrašiva Backflash klika, Spejs Noksi i Ognjen.

Green Love žurka svoj vrhunac dostići će 31. decembra, kada će publiku u novu godinu uvesti neprikosnoveni Vladimir Aćić, mlada nada di-džej scene Katalina, Synsane, Acor i mnogi drugi.

Svi oni napraviće jedinstveni novogodišnji vikend za pamćenje. Green Love žurka za Novu godinu donosi više od događaja, i prava je prilika da proslavite ulazak u 2024. godinu u ritmovima koje najviše volite. Budite spremni na tri noći neprestanog plesa, smeha i pozitivne energije, jer Green Love festival obećava spektakl!

Sve informacije o izvođačima pronađite na Fejsbuk i Instagram stranicama Green Love festivala.

Svoje ulaznice pronađite na svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Izvor: Green Love Festival

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *