GRATIS KOKICE UZ SVAKU KUPLJENU ULAZNICU 19. JANUARA POVODOM SVETSKOG DANA KOKICA U ARENI

Omiljena bioskopska grickalica obeležava svoj dan, 19. januar, a tim povodom i ove godine bioskop Arena Cineplex častiće svoje verne posetioce. Na Svetski dan kokica, uz svaku kupljenu ulaznicu, svaki posetilac dobiće na poklon male kokice.

Postoji dokaz da su ljudi od pamtiveka uživali u kokicama – 1948. godine u jednoj pećini u Novom Meksiku otkrivena su “iskokana” zrna kukuruza stara čak 5,000 godina. Navodno, prema nekim saznanjima, Indijanci Wampanoag prvi su doneli kokice kolonistima za prvi Dan zahvalnosti u Americi, a veruje se da je Kristofer Kolumbo Evropljanima predstavio kokice krajem 15. veka. Prve kokice su pravljene baš onako kako ih danas spremamo u kući, negde oko 1880. godine, a prvu mašinu za pravljenje kokica izumeo je Čarls Kretors, u Čikagu, 1885. godine.

Ne postoji bolji način da se Svetski dan kokica, ovog četvrtka 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara bioskopa Arena Cineplex i omiljenu poslasticu koju dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu.

Repertoar Arene pruža raznovrsnu ponudu filmova među kojima su „Vavilon“, „Avatar: Put vode“, „Fabelmanovi“, „Operacija Fortuna: Prevara veka“, „I Wanna Dance With Somebody: Film o Vitni Hjuston“, „Lil, Lil, Krokodil“, „Venčanje za umreti“ i mnogi drugi.

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *