GLAMUROZNI OSKAR VIKEND U ARENI CINEPLEX

Svečana atmosfera i sjajni filmovi nominovani za Oskara 11. i 12. marta

U susret najočekivanijoj i najglamuroznijoj večeri u svetu filma, dodeli nagrade Oskar, i ove godine publika ima priliku da pogleda neke od filmova koji su nominovani u različitim kategorijama za ovu prestižnu nagradu. Tokom Oskar vikenda u Areni Cineplex, u subotu i nedelju 11. i 12. marta, na repertoaru će se naći osam naslova, a poslednje veče rezervisano je za crveni tepih, svečanu atmosferu i fotografisanje sa statuetom. Ulaznice su u prodaji!

Subotnje veče, 11. mart, počeće projekcijom filma “Tar” koji ima 6 nominacija za Oskara među kojima su i one za najbolji film i najbolju glavnu glumicu, film “Sve u isto vreme” sa čak 11 nominacija što je ovogodišnji rekord, film “Avatar: Put vode” sa 4 nominacije i film “Top Gan: Maverik” sa 6 nominacija.

Nedelja, 12. mart, rezervisana je za glamurozno veče jer će publika od 18 do 21 čas imati priliku da prošeta crvenim tepihom i fotografiše se sa statuetom, ali i pokaže svoj holivudski stajling. Noć pred samu dodelu Oskara na veliko platno Arene Cineplex donosi film “Crni panter: Vakanda zauvek” sa 5 nominacija, film “Trougao tuge” sa 3 nominacije, film “Elvis” sa 8 nominacija i film “Kit” sa 3 nominacije za ovu prestižnu nagradu.

Filmovi u okviru Oskar vikenda prikazuju se u terminima od 18h, 18:30h, 21h i 21:30h.

Obezbedite svoje ulaznice na vreme i uživajte u nekim od najboljih filmova, ali i glamuroznoj večeri! Kompletan repertoar možete pogledati na linku www.arenacineplex.com/oskar_vikend_u_areni

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *