GARFILD DONOSI PICU, FACE PAINTING I POKLONE NA PORODIČNI VIKEND U ARENI

Omiljeni narandžasti mačak Garfild ponovo će na velikom platnu zabaviti publiku svih uzrasta u novoj dugometražnoj animaciji poznatog stripa, skoro 20 godina nakon izlaska prvog igranog filma. Tim povodom, organizovan je Porodični vikend u bioskopu Arena Cineplex, 25. i 26. maja, uz picu, face painting i poklone. Ulaznice u prodaji!

Družimo se u subotu i nedelju, 25. i 26. maja uz sinhronizovani i titlovani animirani film “Garfild”. Za svako dete pripremili smo poklon samolepljive sličice, a pred centralnu projekciju u 16 časova, poslužićemo omiljenu hranu glavnog junaka – picu koju je obezbedila čuvena Caribic picerija. Pozivamo vas na celodnevno druženje, jer vas u holu bioskopa od 15 do 17 časova očekuje besplatni face painting.

Nakon što se njegov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promeni kada ga poseti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gde će naučiti nešto potpuno neočekivano…

U originaloj verziji su glasove pored Krisa Prata, pozajmili Semjuel L. Džekson i Hana Vedingam, a u sinhronizovanoj Gordan Kičić Garfildu, dok je njegovom ocu Viku glas pozajmio Marko Kon. U sinhronizaciji su učestvovali i Ognjen Radivojević, Tamara Dragičević, Stefan Vukić, Nikola Jelić – Mikri i Srđan Jovanović.

Trejler filma: 

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex, a onlajn rezervacija je mogu putem sajta ili aplikacije.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *