ФИЛМСКА ПРЕМИЈЕРА ,,ЗОНА ЗАМФИРОВА – ДРУГИ ДЕО“

 ФИЛМСКА ПРЕМИЈЕРА ПРЕМИЈЕРА НАЈВЕЋЕГ СРПСКОГ БЛОКБАСТЕРА

Са поносом представљамо филм Зона Замфирова – Други део чији смо званични дистрибутери за Европско тржиште.

То је наставак најгледанијег филма свих времена у Србији, Зоне Замфирове и наставља причу тамо где је први филм стао пре петнаест година. Радња је смештена у период од ‎1905-1908 и приказује почетак стварања савременог српског друштва кроз призму Зоне, Манета и великог броја живописних ликова које су на платну дочарали неки од најпознатијих глумаца из региона. Поред Бранкице Себастијановић у улози Зоне Замфирове и Милана Васића као Манета у филму играју: Милан Лане Гутовић, Горица Поповић, Љиљана Стјепановић, Никола Ристановски, Тања Бошковић, Бранко Дјурић, Иван Бекјарев, Нела Михаиловић и многи други.

Премијера Зоне Замфирове – Други део је заказана за 25.01.2017 у RIFFRAFF Kino Zurich, а публика у Цириху ће имати привилегију да 28. и 29. јануара присуствује јединственој прилици да филм погледа заједно са Бранкицом Себастијановић, Миланом Васићем, продуцентским и сценаристичким тимом филма.

Од 26.01.2017 креће дистрибуција у биоскопима широм Швајцарске: Диетикон (Цирих), Лузерн, Берн, Базел, Ђенева, Лугано, као и у бископима у Аустрији, Немачкој, Холандији, Великој Британији, Италији, Шведској, Француској…

 

Извор:  Helse GmbH info@helse.ch

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *