Film „Knjiga o džungli 3D“ u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada

 Filmskiprogram14-20april2016


JUNGLE BOOK, SAD, 2016, 106 min.

Режија: Jon Favreau

Улоге: Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Giancarlo Esposito, Neel Sethi, Christopher Walken, Jon Favreau

У режији Џона Фавроа („Кувар“, „Ирон Ман“), заснована на ванвременској причи Радјарда Киплинга и инспирисана Дизнијевим добро познатим анимираним филмом, „Књига о џунгли“ је потпуно нова играна епска авантура о Моглију, дечаку који је одрастао са чопором вукова. Али Могли ће открити да више није добродошао у џунгли, кад му страшни тигар Шир Кан, који носи ожиљке од људи, обећа да ће елиминисати сваког ко му представља претњу. Натеран да напусти једини дом који је до тад познавао, Могли ће се упустити у задивљујуће путовање на коме ће открити самог себе, а водиће га строги пантер и ментор Багира и медвед слободног духа Балу. Успут ће Могли срести створења из џунгле која немају најбоље намере, укључујући Ка, питона чији ће заводљиви глас и поглед хипнотизовати дечака, и шармантног краља Луија, који ће покушати да наведе Моглија да му ода тајну како да дође до смртоносног и варљивог црвеног цвета: ватре.

„Књига о џунгли“ фантастично спаја играни филм и фотореалистичну CGI анимацију и окружење, употребом најсавременијих техника и приповедачким стилом који ће одвести публику у очаравајући и богати свет.

 https://www.youtube.com/watch?v=XiVunNfGFUg

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.