ДРУГИ САЈАМ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ У НОВОМ САДУ

Сајам за пензионере, други по реду,  одржан је 26. и 27. маја 2017. године у Аули Новосадског сајма.

Манифестација под слоганом „За безбрижну старост“ је у потпуности била посвећена најстаријим суграђанима који су на сајму могли да провере своје здравствено стање и сазнају тајне правилне исхране, да учествују у забавним радионицама и наградним играма, освоје вредне поклоне и бројне попусте, сазнају и одаберу како да испуне своје слободно време и забораве усамљеност.

 

 

На Сајму  се представио велики број излагача, представници државних и градских институција, удружења, медицинских установа, домаће и стране компаније које пружају услуге старијима и промовишу активно старење на пољу здравља, исхране, рекреације, дружења и забаве.

Посетиоци су  у петак и у суботу, од 10 до 18 часова могли да уживају у разноврсној понуди и програму  на Сајму за пензионере. У оквиру штандова излагача, поред бројних медицинских, фармаколошких, прехрамбених и других производа намењених старијим лицима,  организоване су и активности из области социјалне заштите, помоћи и неге у кући, здравља, едукације, волонтирања, здраве исхране, спорта, рекреације и хобија, стваралаштва, путовања, осигурања и безбедности, финансија, као и правне заштите.

Циљ ове манифестације је да пензионери квалитетно проведу слободно време, да се забаве и друже, учествују у разним радионицама, концертима, наградним играма, као и да на једном месту виде и пробају производе и услуге намењене искључиво њима.

 

 

Извор: Новосадски сајам

Ажурирао:М.О.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *