ДОЧЕК 7528: ВЕЋ 70 ПОСТО УЛАЗНИЦА РАСПРОДАТО

Do Dočeka u Novom Sadu, kojim se proslavlja 7528. godina po starom kalendaru, ostalo je par dana, a ulaznice za još dva događaja su rasprodate. U pitanju su nastupi Kralja Čačka u Novosadskom pozorištu i hrvatske grupe Elemental u Kožari Srpskog narodnog pozorišta. Za svega tri nedelje prodato je 70 posto ulaznica za sve događaje u okviru Dočeka 7528.

Prethodno su već u decembru sve ulaznice bile rasprodate za nastup Boža Vreće i sastava Camerata Academica u Sinagogi i hrvatskog benda Svemirko koji će novosadsku publiku zabaviti 13. januara u Kino sali Železničke stanice.

Doček 7528. aktivira oko 50 lokacija širom grada, uz otkrivanje nekih novih mesta za kulturne sadržaje, pa će tako jedna od najboljih basistkinja Evrope, Kinga Glik nastupiti u Radničkom domu, najbolja ruska filharmonija iz Irkutske oblasti, Lollobrigida u kulturnoj stanici Svilara, Dejan Petrović Big bend u Reformatorskoj crkvi, Goran Trajkoski u gimnaziji „Laza Kostić“ i još brojni drugi.

Podsećamo, za razliku od Dočeka 2020. kada su svi sadržaji bili besplatni, u centru grada, na otvorenom, Doček 7528. je u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima. Ulaznice se mogu pronaći na prodajnim mestima Gigx Tix-a i na sajtu.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu Dočeka i na društvenim mrežama.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta i podiže kapacitete kulturnog stvaralaštva. Spajanje vizuelnog identiteta, na kom su zajedno radili umetnici i novosadski studenti, sa muzikom najrazličitijih domačih, regionalnih i svetskih izvođača, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji Novosađanima i gostima grada pruža jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *