adobe audition full version 32 bit free apple mobile device driver for windows 10 adobe premiere pro cs5 warp stabilizer free fungsi tab view microsoft word 2013 free windows 10 pro and windows 10 enterprise difference free logic pro x record arpeggiator midi free coreldraw graphics suite x5 english version free adobe photoshop lightroom cc android review free
Налазите се овде
Почетна > Туризам > Манифестације > DI – DŽEJEVI FELIX KROCHER I RAXON NA APRILSKOM GREEN LOVE FESTIVALU – 15 I 16. 4. 22.

DI – DŽEJEVI FELIX KROCHER I RAXON NA APRILSKOM GREEN LOVE FESTIVALU – 15 I 16. 4. 22.

Nakon vrhunskog martovskog Green Love spektakla, ljubiteljima elektronskog zvuka april donosi još jedno magično izdanje Green love festivala.

Publika će 15. i 16. aprila na Novosadskom sajmu, imati priliku da udahnu zelenu magiju, te će tako đuskati uz poznata imena strane i domaće di-džej scene kao što su Felix Krocher, Raxon,  Fakir, Katalina, Ilija Đoković i P.S.

Poznati techno producent iz FrankfurtaFelix Kröcher nastupiće 15. aprila i prisutnima pružiti nesvakidašnji muzički događaj koji će publiku voditi do zvezda. Širom planete, fanovi ga dočekuju sa oduševljenjem, ali šta njega i njegovu muziku čini tako posebnim? Da li su to zaista samo pesme koje pušta vikend za vikendom? Ili su to možda strasti kojima ispisuje taktove sekundu po sekundu i na magičan način ih prenosi na publiku ispred sebe. Svakako da će i novosadska publika to osetiti 15. aprila, a njemu će se pridužiti i poznati novosadski di-džej Fakir kao i mlada nada di-džej škole Vladimira Aćića – Katalina.

Drugo veče, 16. aprila biće rezervisano za Raxon-a, di-džeja koji je brzo postao jedan od najcenjenijih muzičara elektronskog zvuka na Bliskom istoku. Egipćanin, koji živi u Barseloni, čije je ogromno iskustvo poteklo iz Dubajia, izložilo ga je širokoj varijaciji zvuka, i što je najvažnije uticajima kvalitetne dens muzike. Uz njega, isto veče nastupiće i naš poznati Ilija Đoković kao i P.S.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara za jedan dan, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com.

IZVOR: Organizacija festivala GREEN LOVE 2018

Оставите одговор

Top