ДЕВЕТИ МЕЂУНАРОДНИ ФЕСТИВАЛ ПАМЕТИ

У суботу, 11. маја у 12.00 часова, у Великој сали Скупштине АПВ, одржава се свечаност проглашења победника деветог Међународног Фестивала памети, коју ће отворити в.д. помоћника покрајинског секретара за националне мањине – националне заједнице Милинка Хрћан.

Пројекат је окупио велики број ученика из више европских земаља (Србија, Мађарска, Аустрија, Хрватска, Словенија, Италија), а најбољих шездесет ученика позвани су на велико финале фестивала, под слоганом „Буди креативан – осигурај своју будућност“.

Ученици-финалисти, њихови професори, представници региона и амбасада, присуствоваће свечаном избору и проглашењу победника. Креативне радове учесника оцењиваће жири од десет угледних домаћих и међународних стручњака, а потом ће јавним гласањем изабрати победнике.

Пројекат Фестивал памети организован је под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине-националне заједнице, у сарадњи са Менсом Србије и Факултетом за економију и инжењерски менаџмент ФИМЕК.

 

Извор: Покрајинска влада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *