ДЕДА МРАЗ И КОМПАНИЈА У АРЕНИ CINEPLEX

У продаји карте за највећу новогодишњу авантуру


Одбројавање готово – највећа новогодишња авантура “Деда Мраз и компанија”, редитеља Алена Шабе, стигла је у Арену Cineplex. Специјална пројекција овог остварења уз присуство дела глумачке екипе која је учествовала у синхронизацији, заказана је за недељу, 10. децембар у 16 часова у Арени Cineplex када ће најмлађи имати прилику да се друже са њима и уживају у празничној атмосфери која већ увелико влада Ареном.

Поред уживања у филмској авантури, све малишане очекују и поклони изненађења.

Да је реч о авантури у којој ће поред малишана уживати и одрасли, уверава нас адвокат Тома коме глас позајмљује Бојан Перић: “То је један прави празнични филм за целу породицу који ће измамити осмех на лице не само оним најмлађим, већ и мамама и татама, бакама и декама и свима нама који верујемо у новогодишње чаролије.”


У улози Деда Мраза нашао се Никола Којо, који се овом приликом вратио у детињство: “Уживање је радити овакве пројекте. Подсећа на оне топле, бајковите филмове из мог детињства. На зимски распуст, на телоп “Зимски биоскоп”, на безбрижност и уживање у топлини дома” и нагласио колико је битно да деца одрастају уз “магију” новогодишњих празника: “Нова година је један од најлепших празника и у нашем дому. Магија је нестала из наших живота и јако је важно да је вратимо. Све је појефтинило и обесмислило се, толико да је илузија постала дефицитарна, а деци је она нужна у емотивном развоју. Овај филм нам враћа и илузију и радост.”
Безусловна љубав и подршка Деда Мразу у спашавању Нове године је свакако Бака Мразица, чија улога је поверена Јелени Томашевић: “Велика ми је част што сам се нашла у таквој глумачкој екипи и што сам изабрана да позајмим глас једној од мојих омиљених глумица, Одри Тату. Верујем да ће ова породична авантура пробудити дете у нама, а малишанима омогућити да уживају у свету маште који их чини безбрижним и срећним.”

Нова година само што није, а на Северном полу завладала је епидемија грипа. Деда Мраз је у великом проблему, јер је свих 92.000 вилењака добило опасну кијавицу која их је приковала за кревет. Добри дека нема дилему, мора отићи на Земљу у потрагу за Гумедићима с витамином Ц који ће помоћи његовим другарима да оздраве, како би спасли дух Нове године.

 

Извор:    Arena Cineplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *