DANI HOROR FILMOVA PO SNIŽENOJ CENI OD 28. DO 31. OKTOBRA U CINEPLEXX PROMENADI

Povodom Noći veštica, od 28. do 31. oktobra, bioskop Cineplexx Promenada pripremio je strašno dobru zabavu za sve posetioce. Pozivamo vas da uživate u pravoj Halloween atmosferi vašim omiljenim horor filmovima po specijalnim cenama.

Ljubitelji horor filmova imaće priliku da osete zastrašujuću atmosferu, kao i da uplivaju u svet najpopularnijih ovogodišnijh filmskih ostvarenja po specijalnim cenama. Ulaznice za odabrane naslove u bioskopu Cineplexx Promenada iznosiće 300 dinara.

Isterivač đavola: Vernik“ otvara novo poglavlja egzorcizma ovog oktobra i uvlači vas u tajanstvenu priču o dve devojčice suočene sa velikim zlom. Drugi deo hit filma „Opatica iz pakla 2“ prati sestru Irenu i njen ponovni susret sa demonskom silom Valak. Kultni horor serijal Saw možete da pogledate na filmskim platnima svih Cineplexx bioskopa u najnovijem delu „Slagalica strave X“.

Prizovite duhove i istražite zastrašujuće natprirodne sile u ostvarenju „Pričaj sa mnom“. Inspirisan spisima iz života glavnog egzorciste Vatikana, „Papin egzorcista“ prati oca Amorta dok istražuje zastrašujuću opsesiju dečaka. Zaronite u neistražene vode sa Džejsonom Stejtamom koji vodi istraživački tim ronilaca u najveće dubine okeana u akcionom hororu „Megalodn 2 – Ambis“.

Filmove „Isterivač đavola: Vernik“, „Opatica iz pakla 2“, „Papin egzorcista“ i „Megalodon 2 – Ambis“ moći ćete da doživite i u posebnom MX4D formatu. Iz naših posebnih MX4D sedišta uronite u strašan svet najpopularnijih horor naslova i pripremite se za Noć veštica.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexRS.

Izvor: CINEPLEXX Panonija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *