БЕСПЛАТНО ПРЕДАВАЊЕ О ДИГИТАЛНОЈ ФОТОГРАФИЈИ 10. ФЕБРУАРА 2024. ГОДИНЕ У АРХИВУ ВОЈВОДИНЕ И ЕКСКЛУЗИВНИ ПОПУСТ ЗА НОВЕ ПОЛАЗНИКЕ КУРСА – ШКОЛЕ ФОТОГРАФИЈЕ АРС АКАДЕМИЈA ИЗ НОВОГ САДА

Бесплатно предавање о фотографији одржаће се у Архиву Војводине, Жарка Васиљевића 2а, Нови Сад, у суботу, 10. фебруара 2024. године у 14 часова.

Предавање је планирано да траје сат времена и пола сата су одвојена за питања и одговоре.

Предавач је Жељко Савић, струковни инжењер фотографије – специјалиста, фотоилустратор и мастер културолог, предавач фотографије на више високих школа.

Улаз је слободан.

Предавање је намењено почетницима у фотографији, који желе да сазнају зашто је рад у мануелним функцијама важан, чему служе параметри: ИСО, бленда, WB-баланс беле боје, Експозиција, које фотоапарате и картице се препоручују почетницима.

Присутни ће сазнати коју литературу препоручује Школа фотографије Арс академија, како да користе апарат, које програме да употребљавају у обради, како да развијају фотографски осећај за фотографски рад и слично.

Након уводног предавања заинтересовани могу да се упишу у Школу фотографије Арс академија по ексклузивним попустима који важе само за ту прилику.

Број места је ограничен, неопходна је пријава за резервацију места: zeljkosavic.ars@gmail.com

Пријава је у слободној форми, треба да садржи: име, презиме, телефон.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063806842217&sk=photos

https://www.instagram.com/skola.digitalne.fotografije/

Извор: Арс академија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *