BARBIE WARM UP PARTY I PRETPREMIJERA UZ POKLONE I RUŽIČASTI KUTAK ZA FOTOGRAFISANJE

Barbie stiže u velikom stilu u bioskop Cineplexx Promenada! Film o kojem priča ceo svet “Barbie” stiže pretpremijerno u bioskop Cineplexx Promenada 19. jula u 19 časova, a zajedno sa TC Promenada organizovana je i žurka zagrevanja za sve ljubitelje Barbie brenda 18. jula na platou tržnog centra od 18 do 20 časova. Barbie warm up party donosi deo ružičastog sveta na plato ispred TC Promenada zajedno sa jedinstvenim Barbie automobilom, velikom Barbie kutijom za fotografisanje, pregršt dobre muzike i poklonima, a svi posetioci premijere filma, 19. jula dobiće poklon, piće dobrodošlice i sjajnu zabavu u specijalnom kutku za fotografisanje u holu bioskopa. Ulaznice su u prodaji! 

Svako od nas je Barbika ili Ken, zato iskoristite priliku da napravite zabavne fotke i pridružite nam se već 18. jula na tematskoj žurci. Na platou TC Promenada čeka vas jedinstveni brendirani auto, Barbie kutija, pokloni od Pertini toys promotera, a možete uživo pogledati i kako nastaje prelepa Barbie slika od strane novosadske umetnice Isidore Tomić koja će, u saradnji sa Ars kreativno i maštovito, posle događaja sliku postaviti na humanitarnu licitaciju.  

Narednog dana, 19. jula, u holu bioskopa Cineplexx Promenada počinje prava Barbie euforija već od 18 časova, kada će biti postavljen specijalni kutak za fotografisanje. Pred projekciju u 19 časova, očekuje vas piće dobrodošlice a partneri Barbie Night događaja pripremili su tematske poklone! Pertini Toys darovaće svim posetiocima vaučere sa popustom na Barbie kolekciju, a najsrećnijima specijalne Barbie pakete. NYX, oficijelni make up brend filma, pripremio je poklone za najsrećnije, kao i brendovi Deverushe i Zlayka koji će nekima od vas pokloniti specijalno izrađene proizvode za ovu priliku iz svog asortimana. 

Ulogu ikonične lutke preuzima Margo Robi, a njenu bolju polovinu Kena igra Rajan Gosling. Režiju potpisuje Greta Gervig, dok zvezdana postava uključuje još i Vila Farela, Kejt Mek Kinon, Simu Lu, Majkla Seru i Ameriku Fereru. Očekivano, scenografijom dominira upečatljiva ružičasta boja, a cela estetika filma inspirisana je prividom savršenog života i izgleda junaka filma. 

Trejler filma:

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Promenada i na www.cineplexx.rs .  

Izvor: CINEPLEXX Panonija d.o.o.

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *