ARENINIH 5 – ODABRANI FILMOVI PO CENI OD 300 DINARA

Omiljeni gradski bioskop, Arena Cineplex, pokrenuo je novu akciju za sve ljubitelje filma. Svaka prva nedelja u mesecu rezervisana je za ARENINIH 5, dan kada odabrane filmove publika može da pogleda po ceni od samo 300 dinara! Ulaznice u prodaji!

Posetite bioskop Arena Cineplex u nedelju, 3. marta i pogledajte sledeće naslove po nižoj ceni:

NEDELJA”

Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju Ramadanovskom iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario.

Trejler:

SAMO NE TI”

U komediji Samo ne ti, Bea (Sidni Svini) i Ben (Glen Povel) izgledaju kao savršen par. Nakon neverovatnog prvog sastanka dogodiće se nešto što će njihovu vatrenu privlačnost pretvoriti u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na venčanju u Australiji.

Trejler:

MADAM VEB”

Za razliku od tipičnog žanra, Madam Veb priča samostalnu priču o poreklu jedne od najmisterioznijih junakinja izdavačke kuće Marvel.

Trejler:

LESI: NOVA AVANTURA”

Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol.

Trejler:

SLUGA 2”

U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbudljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje.

Trejler:

Iskoristite nedelju i zajedno sa dragim osobama uživajte u aktuelnim filmskim naslovima.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa, sajtu i putem aplikacije Arena Cineplex.

Izvor: Arena Cineplex

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *