ANIMIRANA AVANTURA „MOJA VILA ŠEPRTLJA“ STIŽE U NAŠE BIOSKOPE!

MOJA VILA ŠEPRTLJA (MY FAIRY TROUBLEMAKER)

U bioskopima od 16. februara 2023.

SINHRONIZOVANO

Režija:  Caroline Origer Režija sinhronizacije: Dušica Novaković

Glasovi sinhronizacija: Đurđina Radić, Darija Vračević, Nemanja Živković, Branislav Platiša, Milan Tubić, Dušica Novaković, Viktor Majer, Bojan Hlišć, Mateja Vukašinović, Tatjana Dimitrijević, Marko Marković, Ognjen Drenjanin

Glasovi: Justin Daniels Anene, Alex Avenell, Stephan Benson

Žanr: animirana avantura

Scenario: Silja Clemens, Pamela Hickey i Dennys McCoy

Violeta, radoznala i luckasta vila se izgubila u ljudskom svetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.

Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: Samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet, kako bi sakupile mlečne zube i stvorile igračku. Naravno, Violeta slavno pada na ovom ispitu. Ali ona ne bi bila Violeta ako bi je to sprečilo u bilo čemu. Ne časeći časa, ona krade misiju i dragulj od najbolje učenice Jolande i tako se ušunja u ljudski svet. Tada ona završava u Maksinoj novoj sobi, i njih dve polaze u nezaboravnu avanturu.

Izvor: TV Ars Medija

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *