ANIME PIĆE DOBRODOŠLICE I POKLONI UZ MISTERIOZNI BLUE LOCK PROJEKAT 4. JULA U ARENI

Anime fanovi ponovo imaju priliku da uživaju u uzbudljivim pričama na velikom platnu jer u bioskop Arena Cineplex stiže naslov „Blue Lock The Movie – Epizoda Nagi“. Tim povodom, organizovan je Anime Night u četvrtak, 4. jula od 20 časova uz anime piće dobrodošlice i poklone za sve posetioce. Ulaznice u prodaji!

Arena Cineplex i Anime Laganini obezbedili su bezalkoholno piće dobrodošlice* sa odabranim motivima iz sveta anime filmova. Restoran Sushi Fresh darovaće vaučere sa popustom za sve posetioce, a najsrećnijima večeru za dvoje.

„To je smor.“ To je bila omiljena fraza srednjoškolca Nagi Seishira dok je živeo svojim dosadnim životom. Sve dok Mikage Reo, drug iz razreda koji je sanjao o osvajanju Svetskog prvenstva, nije otkrio Nagijev skriveni talenat, inspirišući ga da igra fudbal i pokaže svoj vanserijski talenat. Jednog dana dobija poziv za misteriozni projekat BLUE LOCK. Ono što ga tamo čeka je susret s najboljim fudbalskim napadačima iz cele zemlje. Nagijev san da postane najbolji, uz Rea, odvešće ga u svet koji nikada nije upoznao.

Čudo od deteta može se oblikovati samo kada ga neko otkrije… sada će neverovatan talenat i posebnost napadača Nagi Seishira zapaliti čitav fudbalski svet. Film će biti prikazan na originalnom, japanskom jeziku, dok će titl biti na engleskom.

Trejler filma:

Ulaznice u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Cineplex, a onlajn rezervacija je moguća putem sajta i aplikacije.

Anime fanovi, čekamo vas da zajedno otkrijemo šta se nalazi iza misterioznog projekta Blue Lock!

*dok traju zalihe

Izvor: Arena Cineplex
Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *