8. MART U CINEPLEXX PROMENADI UZ POKLON ZA SVAKU DAMU

Od 20 časova, specijalno za Dan žena, novi film Pedra Almodovara

Novi Sad, 4. 3. 2022 – Novo ostvarenje slavnog Španca Pedra Almodovara ,,Paralelne majke“ specijalno će biti prikazano u bioskopu Cineplexx Promenada povodom Dana žena, 8. marta od 20 časova.  Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sve dame koje posete bioskop Cineplexx Promenada u utorak 8. marta, dobiće slatki poklon iznenađenja i poklon cvećare ,,Viridis“ dok će na specijalnoj projekciji filma ,,Paralelne majke“ najsrećnije dame dobiti poklon partnera ,,Balon buket“.

Film nam donosi nam priču o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice. Janis, starija od njih, koju igra Penelope Kruz, srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana, u čijoj je ulozi Milena Smit, uplašena adolescentkinja puna kajanja. Obe su slobodne, obe treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima pre nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju, a veza koja pri tome nastaje zauvek će promeniti njihove živote. Variety je opisao ovo ostvarenje kao „intenzivnu dramu“, koja nam predstavlja nesavršene novopečene majke i njihovu decu.

S „Paralelnim majkama“ Almodovar se vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu, pričom o važnosti predaka i potomaka. O neizbežnoj prisutnosti sećanja.

U filmu igraju još: Rosi de Palma, Aitana Snačez-Gihon, Izrael Elahalde, Đulijeta Serano, Danijela Santijao i drugi.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Paralelne majke“ Pedra Almodovara u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *