autodesk inventor 2018 pro free granny download windows 10 free cannot start microsoft outlook cannot open the outlook window 2019 free ft232r usb uart driver for windows 10 64 bit affinity designer udemy free acdsee ultimate 9 free free intel display audio windows 10 download microsoft office visio professional 2016 product key free
Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > 8. MART U CINEPLEXX PROMENADI UZ POKLON ZA SVAKU DAMU

8. MART U CINEPLEXX PROMENADI UZ POKLON ZA SVAKU DAMU

Od 20 časova, specijalno za Dan žena, novi film Pedra Almodovara

Novi Sad, 4. 3. 2022 – Novo ostvarenje slavnog Španca Pedra Almodovara ,,Paralelne majke“ specijalno će biti prikazano u bioskopu Cineplexx Promenada povodom Dana žena, 8. marta od 20 časova.  Ulaznice su prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sve dame koje posete bioskop Cineplexx Promenada u utorak 8. marta, dobiće slatki poklon iznenađenja i poklon cvećare ,,Viridis“ dok će na specijalnoj projekciji filma ,,Paralelne majke“ najsrećnije dame dobiti poklon partnera ,,Balon buket“.

Film nam donosi nam priču o dvema ženama potpuno različite pozadine koje, u specifičnim okolnostima, donose na svet devojčice. Janis, starija od njih, koju igra Penelope Kruz, srećna je što je ostala u drugom stanju, dok je mlađa Ana, u čijoj je ulozi Milena Smit, uplašena adolescentkinja puna kajanja. Obe su slobodne, obe treba da se porode u istoj bolnici, a u trenucima pre nego što rode svoje ćerke one se zbližavaju, a veza koja pri tome nastaje zauvek će promeniti njihove živote. Variety je opisao ovo ostvarenje kao „intenzivnu dramu“, koja nam predstavlja nesavršene novopečene majke i njihovu decu.

S „Paralelnim majkama“ Almodovar se vraća u ženski univerzum, u majčinstvo, u porodicu, pričom o važnosti predaka i potomaka. O neizbežnoj prisutnosti sećanja.

U filmu igraju još: Rosi de Palma, Aitana Snačez-Gihon, Izrael Elahalde, Đulijeta Serano, Danijela Santijao i drugi.

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Paralelne majke“ Pedra Almodovara u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Оставите одговор

Top