Nalazite se ovde
Početna > Ekologija > ZLOSTAVLJANJE GOLUBOVA OD STRANE MALOLETNOG DEČAKA NA KARABURMI

ZLOSTAVLJANJE GOLUBOVA OD STRANE MALOLETNOG DEČAKA NA KARABURMI

Na Karaburmi, naročito u području Mirjevskog bulevara, već duži vremenski period dečak  starosti oko 13 godina ubija golubove. U pitanju su desetine ptica koje on uhodi, sateruje u ulaze zgrada i tu vrši premlaćivanje, a mrtve ili osakaćene ptice izbacuje na ulicu.

Koliko smo uočili ne druži se sa drugom decom, i svo slobodno vreme, naročito sada kada je raspust, provodi u zlostavljanju ptica.

Na području bulevara su leševi u poodmakloj fazi raspada. Socijalna služba ne uspeva da reaguje iz razloga što navodno porodica pomenutog maloletnog lica nije nikada kod kuće kada oni dođu.

Mole se nadležni organi da se što pre odazovu i da se naće neko adekvatno rešenje jer se ovo tiče svih nas, danas golubovi, sutra ko zna šta može da se desi, a problem ne jenjava, jer smo dobili informacije da je dečak viđen kako ponekad ubija golubove i po drugim delovima grada.

 

Izvor: J.R

2 thoughts on “ZLOSTAVLJANJE GOLUBOVA OD STRANE MALOLETNOG DEČAKA NA KARABURMI

  1. Zasto je potreban komentar…?
    Zar nema ko ovo da prijavi i da se to resi na zakonski nacin?
    Kakva je korist od komentarisanja?

  2. Radovanovic Nada zivi u Patrisa Lumumbe 55 u prizemlju isto Karaburma drzi macke koje se kote i uvecavaju brojcano, da ih ona ne bi hranila ona baca hranu golubovima a macke ih love i jedu, vecinu rastrgnu i ostave, sta onda za dete to da kazete kad ova matora budala cime se bavi, spasite golubove!!!

Ostavite odgovor

Top