Nalazite se ovde
Početna > Kulturna Politika > SRBIJO NE DAJ DA TI GAZE ŽRTVE I OBRAZ PORODICA ŽRTAVA

SRBIJO NE DAJ DA TI GAZE ŽRTVE I OBRAZ PORODICA ŽRTAVA

Porodice kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji ne može i neće više trpeti ponižavanje, skrnavljenje, svakodnevne pogrome nad ZIDOM PLAČA ispred Narodne Skipštine.

Zar su žrtve i mi porodice zaslužile da svakodnavno slušamo demonstrante gde uzvikuju vulgarne i pogrdne parole i psovke, prave buku pištaljkama i bubnjevima, na razglas puštaju muziku.

Namera Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji postavljanjem ZIDA PLAČA bila jasna i dostojna žrtava, a to je da širu javnost upoznamo sa brojem žrtava od Košara do Horgoša od strane terorističke UĆK i NATO agresora, kao i da kroz tu postavku podstaknemo državnike na naš zahtev da se u Pionirskom parku izgradi spomenik za sve žrtve od Košara do Horgoša. Želimo da svima bude jasno da od te namere i tog zahteva porodice nikada neće odustati.

Ponašanje demonstranata dokazuje da demonstracije nisu uperene protiv vlasti, već im je cilj rušenje naših žrtava, jer Soroševi plaćenici ne miruju i mislimo da se neće ni smiriti, jer su žrtve dokaz monstruoznih zločina od strane terorista UĆK. Albanski lobi ciljano radi na ubijanju i uništavanju upravo tih dokaza, jer žele da onemoguće početak rada Suda za zločine tzv OVK nad Srbima i rade na tome da on nikada ne počne sa radom.

Zato zahtevamo da država Srbija i MUP zaštiti ZID PLAČA na isti način i istom pažnjom kako su bili zaštićeni učesnici parade homoseksualaca i onako kako su zaštićene akcije svakog 11. Jul, žena u crnom na dan sećanja na genocid u Srebrenici.

Ukoliko država ne obezbedi adekvatnu zaštitu Udruženje će biti primorano da 5. maja u 12:44 časova,da ceo ZID PLAČA ispred Narodne Skupštine prekrije crnim platnom. Znamo da se time gubi naša prvobitna namera, ali ne možemo više dozvoliti ponižavanje naših mučenika.

Zato pozivamo državu da ne dozvoli zavijanje u crno onog što nam je sveto,bolno i tragično već da preduzme mere zaštite i dokaže da su žrtve od državnog značaja i da se odnosi prema žrtvama isto onako kako se region odnosi prema svojim žrtvama.

 

 

Izvor: Udruženje porodica kidnapovanik i ubijenik na Kosovu i Metohiji

 

Ažurirao: M.O.

Ostavite odgovor

Top