Налазите се овде
Почетна > Култура > ПРОМОЦИЈА ЛЕТЊИХ ТРОБРОЈА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ БЕБИ ЕГЗИТ

ПРОМОЦИЈА ЛЕТЊИХ ТРОБРОЈА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ БЕБИ ЕГЗИТ

Највећа породична манифестација у региону, 17. по реду „Беби Егзит” одржана је  током викенда, од 16 до 19 часова на Петроварадинској тврђави. Традиционално је представљен богат програм, као и мноштво извођача, са жељом да на јединствен начин афирмишу праве породичне вредности.

У оквиру манифестације, редакција листа за децу „Невен” и „Мали Невен“ направила је  велику промоцију летњих троброја, који су верни читаоци могли да приуште по цени једног примерка од 150 динара. Посетиоци и читаоци су били одушевљени најновијим издањем часописа који се распродао у рекордном року, а тражен је и број више.

Као и до сада број се може наћи на свим киосцима у Србији, а у свим основним  школама, појавиће се пре летњег распуста. У сарадњи с „Дино парком” из Новог Сада и Златибора,  „Невен” је за посетиоце припремио бројна изненађења и награде. У недељу је малишанима добро позната Вила Четкица, најпознатија фејспејнтинг уметница, осликала пролећну принцезу Невену.


На свим већ добро познатим бинама ове манифестације орила се игра и песма  срећних и задовољних малишана.

Значајну улогу на „Беби Егзиту” имао је  и Дом здравља „Нови Сад”, који је деци кроз игру и акције на тему „Здраво дете, срећно дете” указао на важност редовне, правовремене вакцинације,  у циљу смањења страха од посета здравственим установама.

 „Беби Егзит” је још једном доказао да је својеврсни  бренд Новог Сада и да му служи на понос.

aутор текста: Јелена Допуђ

фотографије: Жељко Савић

Оставите одговор

Top