Налазите се овде
Почетна > Туризам > Манифестације > ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА 9. CINEMA CITY! ЈЕДНА УЛАЗНИЦА – СВИ САДРЖАЈИ!

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА 9. CINEMA CITY! ЈЕДНА УЛАЗНИЦА – СВИ САДРЖАЈИ!

 

Почела је продаја улазница за 9. Cinema City фестивал, који се одржава у новој новосадској креативној четврти, коју чине Кинеска четврт и Лимански парк. Након изузетно велике посећености претходног фестивалског издања, ова локација остаје место окупљања искрених филмофила и  љубитеља уметности, који ће ове године имати прилику да уживају и у новим и скривеним просторима Кинеске четврти! Куповином јединствене улазнице, посетиоци обезбеђују слободно кретање кроз фестивалску зону и доступност свих фестивалских садржаја на једном месту.

Девето издање Cinema City фестивала, које се одржава од 25. јуна до 2. јула, у Лиманском парку и Кинеској четврти, у Новом Саду, доноси, као и сваке године, несвакидашњи филмски избор представљен кроз пажљиво осмишљене филмске селекције. Програмски концепт фестивала базиран је на промоцији првих и других филмских остварења и младих филмских талената, као и на сјајном музичком програму који ће нам представити неке од најзначајнијих звезда региона.

 

Као и претходне године, сви фестивалски програми смештени су на једно јединствено место, и то у Нову креативну четврт Новог Сада – Лимански парк и Кинеску четврт – обојену аутентичним амбијентом ревитализоване индустријске зоне. Куповином једне јединствене улазнице и њеном заменом за Cinema City наруквицу посетилац улази у фестивалску зону где су му доступни сви садржаји и може да бира програме у којима жели да ужива.

У продаји су три типа улазница:

Cinema City дневна улазница

Дневна улазница по цени од 250 РСД подразумева доступност свих фестивалских садржаја за одабрани фестивалски дан.

 

Cinema City пакет

Улазница за све фестивалске дане по цени од 950 РСД подразумева доступност свих фестивалских садржаја током целокупног трајања фестивала.

 

Cinema City СУПЕР

Улазница за све фестивалске дане по цени од 1450 РСД подразумева доступност свих фестивалских садржаја током целокупног трајања фестивала и резервише посебно место за сваку од пројекција.

 

Куповином једне дневне улазнице или пакета улазница посетилац има прилику да ужива у свим фестивалским садржајима и свим фестивалским зонама. Ту су већ познатни Amstel Open Air Cinema у Лиманком парку, СКЦНС Фабрика Open Air Cinema у Кинеској четврти, простори СКЦНС Фабрика и Quarter, омиљени Firchie Think Tank али и нови и скривени простори Кинеске четврти, као што је нови Indoor Cinema. Сви простори за приказивање филмова су прилагођеним условима високих техничких стандарда за беспрекорне пројекције. Поред тога, публика ће уживати у изложби примењених уметника, вештинама резиденцијалних скејтера, опуштању на трави, lounge баровима, food зони и бројним другим садржајима.

 

И ове године филмска остварење ће бити приказивана на атрактивној локацији Брод Театар, смештеној на дунавском кеју. Брод Театар ће бити отворена локација 9. Cinema City фестивала, бесплатна за све који желе да је посете и осете део атмосфере овогодишњег фестивала!

 

Улазнице се могу набавити у претпродаји од 10. јуна на свим продајним местима Gigstix-a (http://gigstix.com/ продајна-места-где-купити-улазнице). Током фестивала улазнице се могу набавити и на самој локацији од 17часова.

Замена купљених улазница за Cinema City  наруквице вршиће се на локацији током трајања  фестивала, од 25. јуна до 2. јула, сваки дан од 17 часова.

Више информација на сајту cinemcity.org.

Извор и фото: Cinema City

 

Оставите одговор

Top