Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > CHIPPENDALES ПОНОВО У БЕОГРАДУ 21. МАРТА

CHIPPENDALES ПОНОВО У БЕОГРАДУ 21. МАРТА

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ!
ОВЕ ГОДИНЕ 21. МАРТА У БЕОГРАДУ НЕЋЕ БИТИ БЕЗБЕДНО!
ОЧЕКУЈЕ СЕ ЗАПАЉИВА АТМОСФЕРА КОЈА ЋЕ ПРОУЗРОКОВАТИ УБРЗАН РАД СРЦА, ПОВЕЋАЊЕ ПРИТИСКА И СУЖЕЊЕ СВЕСТИ!
ЈЕР CHIPPENDALES ПОНОВО ДОЛАЗИ!


Потпуно нови Chippendales шоу у оквиру „best.night.ever.“ турнеје 2017 и врели плесачи поново долазе у наш главни град, у Дворану Дома Синдиката, 21. марта ове године!
Не пропустите најбољи провод са најзгоднијим момцима у шоу бизнису!

Прича о Chippendalesima започела је 1979. године у Лос Анђелесу, кад је женску публику одушевила група мушких стрипера. Њихов успех био је експлозиван. У тренутку су постали феномен, отворили клуб у Њујорку и почели рад на кореографијама које су загрејале температуру у сваком ћошку света. Комбинацијом плеса, певања и стриптиза одузимају дах и убрзавају пулс. Данас су Chippendalesi стална тачка Лас Вегаса, где им гостују светске звезде попут Мараје Кери која је њихов велики фан.

LAS VEGAS, NV – MAY 01: Chippendales performs at the Rio on May 1, 2015 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Denise Truscello/WireImage)

А многи светски познати момци, ненормално лепи и згодни наступају у овом шоу. Тајсон Бекфорд је свакако један од њих. Један од најпожељнијих Chippendales момака доживео је славу у музичким спотовима. Појавио се у спотовима Џенет Џексон и Тони Брекстон. Сећате ли се кад је изашао из базена, а она му обријала лице? Готово апсурдна физичка лепота овог модела-глумца може се поредити једино с интезитетом његовог погледа, што значи да се гледање њега како се увија с лептир машном на само пар корака од вас може сматрати религијским доживљајем.

LAS VEGAS, NV – MAY 01: Chippendales performs at the Rio on May 1, 2015 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Denise Truscello/WireImage)

Наравно, Тајсон није једини суперстар. А ко су ти момци, открићете ако будете део ове магичне вечери.
На благајни Дома Синдиката и путем Евентим продајне мреже, а по ценама од 2250 до 4500 динара можете набавити своје улазнице и уживати у добром проводу и прелепим мушким телима.
Они који буду имали среће да обезбеде ВИП улазнице, по цени од 5490 динара, могу да очекују седиште до бине и незаборавно дружење са плесачима уз чашу шампањца.

 

Извор: Концерти Тарамаунт филм

Оставите одговор

Top