hazel grove clinic stockport sk7 4pw free microsoft office professional plus 2013 64 bit free download new directx for windows 10 rune factory 3 hazel favorite free lexmark universal v2 xl driver download windows 10 amd radeon hd 7700 driver download windows 10
Налазите се овде
Почетна > Култура > BARUTSKI MILKŠEJK (GUNPOWDER MILKSHAKE)

BARUTSKI MILKŠEJK (GUNPOWDER MILKSHAKE)

U bioskopima od 15. jula 2021.

 

Režija: Navot Papushado

Uloge: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett i Paul Giamatti

Žanr: akcija, avantura, triler

Scenario: Ehud Lavski

Sem (KAREN GILAN) je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet (LINA HIDI), elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radial njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.

Ali kada visokorizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice – Emili (KLOI KOLMAN). Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: Da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama (KARLA GUDŽINO, MIŠEL JEO i ANDŽELA BASET).

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.

Trejler filma:

Izvor: Taramount film

Оставите одговор

Top