Налазите се овде

„ХУМАНИТАРНИ ПОНЕДЕЉАК“ ЗА НИКОЛУ МИТРОВИЋА

У понедељак 14.09.2020. акција „Хуманитарни понедељак“ на новосадској плажи Штранд биће намењена тридесеттрогодишњег Николи Митровићу. Николи је због тешке саобраћајне несреће дијагностификована трауматска повреда мозга, а последице су губитак свих моторичких функција: гутања, говора, седења, хода, функција руку. После 4 године тераоија стање му се поправило и лечење се наставља.

НСДЛ 2020. И ЛЕТО НА ТРГУ ГАЛЕРИЈА

НОВОСАДСКО ДЕЧЈЕ ЛЕТО У Спомен-збирци Павла Бељанског 15. и 16. септембар 2020. године од 11 до 12.30 часова: И ове сезоне Спомен-збирка Павла Бељанског учествује у манифестацији Новосадско дечје лето које се у организацији Дечјег културног центра Нови Сад реализује током летњег распуста, а у 2020. години због здравствене ситуације у земљи, од 7.

ОТВАРАЊЕ 7. ШЕКСПИР ФЕСТИВАЛА

У величанственом амбијенту виле „Станковић“ у Чортановцима отворен је синоћ, 12. сепрембра, 7. Шекспир фестивал. Као и претходних година, на самом почетку, Никита Миливојевић поздравио је госте окупљене на платоу испред виле. Атмосфера је била свечана, готово интимна. Гудачки квартет Београдске филхармоније отворио је Фестивал. Наизглед необично, јер је у питању позоришни

Top