FISHING SHOW AND OUTDOOR WORLD – НА ЈЕДНОМ МЕСТУ СВЕ ЗА ПЕЦАЊЕ И БОРАВАК У ПРИРОДИ

FISHING SHOW AND OUTDOOR WORLD – НА ЈЕДНОМ МЕСТУ СВЕ ЗА ПЕЦАЊЕ И БОРАВАК У ПРИРОДИ

Сајам опреме за риболов и активан боравак у природи „Fishing Show & Outdoor World” биће одржан, од 16. до 19. марта, у Хали 1 и на отвореном простору Новосадског сајма.

Генерални директор Новосадског сајма, Слободан Цветковић је на данашњој конференцији за новинаре, истакао је да су прве сајамске приредбе у овој години успешно одржане.

– Дани енергетике и инвестиција су изузетно добро протекли, како по оцени стручне јавности, тако и посетилаца, док је Салон књига, Изложбу уметности, Сајам образовања и конференцију „БлогОпен – БлогНекст“ видело више од 20.000 људи, рекао је Цветковић.

Према његовим речима у првих девет сајамских дана, ове године, Новосадски сајам су посетила четири министра, највиши представници Покрајинске владе и бројни високи званичници дипломатских представништава у Србији.

– Да је Новосадски сајам био на правом путу када је донео одлуку да прошле године организује Сајам опреме за риболов и активан боравак у природи говори податак да је ове године „Fishing Show “ дупло већи. Уместо 40, представља се 80 излагача, који ће наступити на 1.600 м², за разлику од прошлогодишњих 800, а оних који представљају опрему за боравак у природи је три пута више, истакао је генерални директор Новосадског сајма.

„Fishing Show  “ће промовисати новитете, али и понудити већ добро познату опрему и прибор по повољнијим ценама.


Забава за посетиоце

На отвореном делу Сајмишта биће организован спортско рекреативни парк за све од 7 до 77, у оквиру којег ће, између осталог, бити презентовани и екстремни спортови.

Посетиоце очекује изузетно атрактиван пратећи програм. Имаће прилику да се опробају на Фитнес полигону и такмичењу или у потрази за благом. Биће постављен и Зип лајн, као и вештачка стена за пењање, полигон за стреличарсво и полигон спретности у вожњи бицикла. „Fishing Show “ ће бити прилика и за абзел спуштање са висине, презентацију БМX вожње, промоцију и демонстрацију веслања. Биће организована и бициклистичка трка за децу, а главна награда је бицикл.

Заинтересована деца, узраста од 9 до 13 година, ће од Кајак кану клуба Војводина на поклон добити месец дана БЕСПЛАТНИХ тренинга, док је Веслачки клуб „Данибиус 1885“, за основце и средњошколце, припремио 30 дана БЕСПЛАТНЕ обуке веслања.

Предавања и едукације

Риболовце очекују и предавања и едукације, свакодневно организоване на бини у Хали 1. Они који се риболовом баве рекреативно имаће прилику да учествују на интерактивним трибинама Риболовачког савеза Војводине, на којима ће бити представљена анализа рибљег фонда на рекама у Војводини, као и нове законске регулативе. Савез спортских риболоваца Србије припрема едукације и предавања, а теме ће бити нови Закон о спорту, антидопинг, нови Правилник свих дисциплина, протокол пријема у чланство Савеза, стручно оспособљавање за рад у спорту…

За посетиоце са купљеним улазницама организована је Поклон-игра, у којој их очекују вредне награде.

Субота је Породични дан

У суботу, 18. марта је Породични дан. То значи да родитељи са децом до 16 година на Сајам улазе куповином једне карте за 200 динара.
Цена појединачне улазнице је 200 динара, док карте за колективну посету (пет и више људи) коштају 150 динара по особи.
Генерални спонзор Сајма опреме за риболов и активан боравак у природи „Fishing Show & Outdoor World“ је Генерали Осигурање Србија.

Извор: Новосадски сајам

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *