EUFORIJA U HALI 2 NOVOSADSKOG SAJMA

Green Love i Atheist Rap proslavljaju jubileje, Z++, Kendi i Vojko V donose nezaboravne nastupe

U februaru, martu i aprilu, Hala 2 Novosadskog sajma biće epicentar muzičke euforije, donoseći publici pregršt nezaboravnih trenutaka uz niz koncerata koji će ispuniti srca ljubitelja različitih žanrova. Ovaj neponovljivi centar kulture pružiće zasigurno i ove godine neponovljiv užitak publici i nezaboravne nastupe.

Februar će bti svakako poseban zato što Green Love festival slavi svoj 15. rođendan. U petak, 9. februara u Hali 2, za di-džej pultom naći će se prekaljeni akteri tehno scene. 999999999 zavrteće densflor svojom spektakularnom energijom, a tom prilikom pridružiće se i Synsane i Acor.

Odmah narednog dana, žurka se nastavlja. U subotu, 10. februara nastupiće jedan od najperspektivnijih izvođača savremene hrvatske i regionalne scene Z++, kao i Kendi, trenutno jedan od najaktuelnijih i najaktivnijih hip hop izvođača u Srbiji.

Spremni za eksploziju energije, ljubavi i vrhunske muzike?

Naravno da jeste jer mart predvode dame! Rođendanska Green Love žurka nastaviće se i u martu jer je ozbiljan girl gang za di-džej pultom. Pet moćnih i talentovanih žena povešće vas u nezaboravnu tehno avanturu 8. marta. Lea Dobričić, Milensi, Asarri b2b Endži i Solence b2b Kacansky napraviće pravo ludilo, a vi se postarajte da budete deo toga.

Narednog dana, 9. marta u Hali 2 nastupiće regionalno popularni hrvatski reper Vojko V.

35 godina panka iz doba Juge

Slavimo jubilej novosadske pank-rok grupe Atheist Rap, 35 godina aktivnog sviranja, koncertnih turneja i snimanja albuma, tri i po decenije bezuslovne razmene energije sa publikom širom Balkana, ali i Evrope!  Došlo je vreme da se proslavi u istom gradu gde je sve i počelo, kako za bend tako i za njihovu publiku –  6. aprila u Novom Sadu! Domaćin slavljeničkog koncerta će biti Hala 2 Novosadskog sajma, mesto koje u poslednje vreme organizuje najprestižnije događaje kada je u pitanju rokenrol muzika.

Svi zainteresovani, informacije o koncertima mogu pronaći na Fejsbuk i Instagram stranici KC Hala 2, dok ulaznice mogu kupiti na svim Gigs Tix prodajnim mestima.

Izvor:  Hala 2 Novosadskog sajma

Administrator: DNM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *