Налазите се овде
Почетна > Култура > Филм > ЗОНА ЗАМФИРОВА СТИГЛА У НОВИ САД

ЗОНА ЗАМФИРОВА СТИГЛА У НОВИ САД

Након премијере у Врању и Београду, дуго очекивани наставак филма о Зони Замфировој, под називом „Врати се, Зоне“  представљен је  25. јануара 2017.  и новосадској публици.

Црвеним тепихом уз незаобилазне звуке трубе и препознатљивих мелодија филма прошетала је филмска екипа на челу са редитељем Југом Радивојевићем, и главним протагонистима филма; Бранкицом Себастијановић и Миланом Васићем.

Ходник биоскопа „Арена Синеплекс“ је био мали за све оне који су хтели да присутвују овој спектакуларној премијери.

8 VTS_8905

Своје утиске о филму за ТВ Арс Медију изнели су глумци Милан Васић (Мане), Бранкица Себастијановић (Зона) и Југ Радивојевић редитељ.

6 VTS_8962

6 VTS_8927

Љубав између Зоне Замфирове, чорбаџијске ћерке, и кујунџије Манета победила је све, па и класне препреке патријархалне чаршије. А после свадбе –оговарања су стишана, а Зона и Мане уживају у свом браку испуњеном љубављу и страшћу,  мислећи  да је све решено. Међутим – прича тек почиње. Зона и Мане суочавају са низом препрека које морају да савладају и победе да би пронашли прави пут.  Драматични развој ситуације, испреплетане причама осталих ликова, уноси елементе комедије у ову романтичну причу смештену на почетку 20. века, која се одвија у живописној чаршији на југу Србије.

7 VTS_8968

4 VTS_8983

Улоге: Бранкица Себастијановић (Зона), Милан Васић (Мане), Љиљана Стјепановић (Дока), Марина Ћосић (Калина), Милан Лане Гутовић (Хаџи Јордан), Горица Поповић (Перса).

Аутор фотографија и ТВ прилога: Жељко Савић

 

Оставите одговор

Top