Налазите се овде
Почетна > Најаве Догађаја > УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА „МАМЕ У ПРОВОДУ“ ОД 10. АВГУСТА У БИОСКОПИМА

УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА „МАМЕ У ПРОВОДУ“ ОД 10. АВГУСТА У БИОСКОПИМА

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да ће хит филм „МАМЕ У ПРОВОДУ“ (FUN MOM DINNER) почети да се приказује од четвртка, 10. августа у биоскопима Синеплекс Ушће Шопинг Центар, Синеплекс Делта Сити, Синеплекс Биг, РодаСинеплекс, ТуквудСинеплекс, Арена Синеплекс (Нови Сад), СинеСтар Нови Сад, СинеСтар Зрењанин, СинеСтар Панчево, Синеплекс Крагујевац Плаза, Синеплекс Ниш, Вилин Град Ниш, Арт биоскоп Ужице, Отворени универзитет Еуроцинема (Суботица), Арт биоскоп „Александар Лифка“ (Суботица), Биоскоп Екран (Сомбор), Лесковачки културни центар, Синеплекс Мне Делта Цитy (Подгорица) и Кадмус Синеплекс (Будва).


Карте за пројекције филма су пуштене у продају и могу се купити на благајнама наведених биоскопа.

Не пропустите најбољу журку овог лета у веселој комедији МАМЕ У ПРОВОДУ! Сјајна биоскопска забава са пуно смеха, загарантована је уз главне актерке (Кејти Аселтон, Тони Колет, Моли Шенон и Бриџит Еверет), које ће током једне луде ноћи упасти у низ неочекиваних ситуација.

О ФИЛМУ:

У једном тренутку, Емили (Кејти Аселтон) престаје да буде „Емили“ – изузетно успешна адвокатица, снажна и страствена жена – и постаје једноставно мајка. Њена деца и муж су сјајни, али у животу је потребно нешто више од пелена и дана за дружење са породицом, зар не?! Када остале маме које виђа у предшколском, предложе излазак са пуно белог вина, Емили је ЗА! Она чак са собом у провод води и своју невољну другарицу Кејт (Тони Колет). Све почиње са трачевима и оговарањем, али претвориће се у вече које ове даме никада неће заборавити (иако су све поприлично опијене).
Благим мешањем ексцентричног хумора и реалних ситуација, редитељка Алексија Џоунс и сценаристкиња Џули Руд доносе нам бунтовну комедију која ће пробити све баријере, али неће искварити децу својим шалама. Даме које су титуларно назване „Маме“ (Кејти Аселтон, Тони Колет, Моли Шенон и Бриџит Еверет) чине заиста импресиван тим, који нам на исти начин дочарава и урнебесне шале али и срцепарајућа открића. Заједно, оне доказују да је „мама“ много више од обичне речи – то је медаља части.

 

Извор: Тарамаунт филм

Оставите одговор

Top