Nalazite se ovde
Početna > Najave Događaja > URNEBESNA KOMEDIJA „DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI“

URNEBESNA KOMEDIJA „DŽONI INGLIŠ – PONOVO U AKCIJI“

UKOLIKO STE SE UŽELELI PRAVE AKCIONE KOMEDIJE, FILMA KOJI ĆE VAS ZABAVITI I IZMAMITI ISKREN SMEH, TREĆI NASTAVAK SAGE O NAJZANIMLJIVIJEM TAJNOM AGENTU JE FILM ZA VAS!

Od  20. septembra, film se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa: Sinapleks UŠĆE Šoping Centar, Sinapleks Delta Siti, Sinapleks BIG Beograd,  Roda Sinapleks Kombank Dvorana, Sine Grand Kapitol Park Rakovica, Fontana, Arena Sinapleks (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Sinapleks Niš, Vilin Grad (Niš), Sinapleks Kragujevac Plaza, Kvart (Kraljevo), Eurosinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Dom kulture Čačak, Art (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Sinapleks Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Sinapleks MNE Delta Siti (Podgorica), Kadmus Sinapleks (Budva), Sinema 213 (Nikšić) i preko mobilne opreme.

Nova avantura počinje kada se nakon internet napada otkriju identiteti svih tajnih agenata u Velikoj Britaniji, ostavljajući Džonija Ingliša kao poslednju nadu tajne službe. Nakon što je primoran da se vrati iz penzije, Ingliš prvo kreće u misiju u kojoj mora da pronađe hakera koji je izvršio ovaj napad. Kao tajni agent stare škole, na Džoniju je da prevaziđe izazove modernih tehnologija kako bi misija bila uspešna. Glavni glumac je o svom liku izjavio: “Zadatak Džonija Ingliša u ovom filmu je da realizuje mnogo novih ideja i da ostane isti kao i pre tj. da veruje da je mnogo bolji špijun nego što zaista jeste”. O saradnji sa glumcem Benom Milerom koji tumači lik njegovog pomoćnika Baua, Rouan Atkinson je izjavio: “Postoji samo nekoliko glumaca sa kojima sam ostvario odličnu saradnju stvarajući komedije. Toni Robinson koji igra Boldrika u seriji “Crni Guja” je definitivno jedan od njih. Jako sličan odnos izgradio sam sa Benom Milerom u ovom filmu i mislim da se zaista odlično dopunjujemo.”

Karte su u prodaji, pa požurite ka blagajni omiljenog bioskopa i među prvima obezbedite ulaznice za nezaboravan bioskopski provod!

 

Izvor: Taramaunt film

Ostavite odgovor

Top