Налазите се овде
Почетна > Екологија > ТРЕЋА КОНФЕРЕНЦИЈА СТУДЕНАТА БИОЛОГИЈЕ, ЕКОЛОГИЈЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ -ЕкоБиоМорфа 2017.

ТРЕЋА КОНФЕРЕНЦИЈА СТУДЕНАТА БИОЛОГИЈЕ, ЕКОЛОГИЈЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ -ЕкоБиоМорфа 2017.

Трећу конференцију студената биологије, екологије и заштите животне средине „ЕкоБиоМорфа 2017.“ организује Научно-истраживачко друштво студената биологије и екологије „Јосиф Панчић“. Прве две конференције су успешно организоване 2008. године у Белом Блату и 2013. године у Новом Саду.

   Највероватније ћемо се сложити да ми, студенти биологије, екологије или било које сродне науке често имамо исти проблем – где публиковати силне податке које прикупимо? Често се сусрећемо са ситуацијама где су нам неки научни скупови, часописи, уопштено места где имамо прилику да прикажемо и публикујемо наше резултате, недостижни. Или су преозбиљни, или финансијски неприступачни, те наши подаци често остану необјављени, без употребне вредности, а толико је труда уложено у њих.  Из тог разлога, НИДСБЕ „Јосиф Панчић“ организује ЕкоБиоМорфу, како би сви студенти, теренци, лаборатористи, имали прилику да представе свој рад и труд.

    Шта добијате учествовањем на конференцији? На првом месту, добијате прилику да представите свој рад колегама, као и стручњацима из области којом се бавите. Посебна пажња ће бити посвећена дискусији, где можете добити повратну информацију од стручног жирија и публике о квалитету вашег научно-истраживачког рада, као и о могућностима његовог унапређења, како бисте у будућности имали што боље и релевантније резултате. У оквиру програма конференције, имаћете прилику да чујете предавања од стране младих, успешних истраживача и да учествујете у јавним трибинама на којим ће се дискутовати о проблемима у заштити природе и заштити животне средине. И наравно, важан део сваке конференције јесте умрежавање са стручњацима из области које вас интересују, што може уродити новим приликама за сарадњу, стицањем нових знања, али и стицањем нових пријатеља.

  Овим путем, позивамо све заинтересоване студенте биологије, екологије, заштите животне средине и сродних наука да учествују на ЕкоБиоМорфи 2017.  Конференција ће се одржати од 24-26.11.2017. на Департману за биологију и екологију, Природно-математичког факултета у Новом Саду.

Рок за слање апстракта је 30.09.2017.

Више информација о самој конференцији можете наћи на нашем сајту:  www.josifpancic.com/ekobiomorfa2017.

 

Извор: Научно-истраживачко друштво студената биологије и екологије ,,Јосиф Панчић“

Оставите одговор

Top