Налазите се овде
Почетна > Култура > СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА ПРОСЛАВЉА СВОЈ ПРВИ РОЂЕНДАН!

СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА ПРОСЛАВЉА СВОЈ ПРВИ РОЂЕНДАН!

Биоскоп Синеплекс Променада прославља свој први рођендан уз невероватну цену улазница од 190 динара! Поред фантастичне цене улазница очекује нас и незабораван провод уз музику и специјалну атмосферу какву вам припремамо заједно са добро познатим диџејевима радија АС ФМ у холу биоскопа. Обезбедите своје место на време на прослави која се не пропушта, у петак 15. новембра! Карте су у продаји.

Беше то 15. новембра 2018. године када је биоскоп Синеплекс Променада отворио врата својим посетиоцима. Специјални гости те вечери били су глумци и аутори филма „Јужни ветар“ а биоскоп свечано отворисмо уз конфете, славље и сјајан амбијент. И тада одлучисмо да ћемо сваке наредне године рођендан славити са биоскопским сладокусцима уз праву слављеничку атмосферу.

Сви драги гости рођенданске журке биоскопа Синеплекс Променада уживаће у омиљеним покретним сликама на великом платну и разноврсном жанровском репертоару. Идеална прилика да уживате у најактуелнијим филмовима по фантастичној цени улазнице. Најмлађи посетиоци биоскопа имаће прилику да погледају омиљене анимиране јунаке у филмовима ,,Породица Адамс“, „Јети – Снежни човек“, „Грдана: Господарица зла“ и многим другим који су синхронизовани на српски језик!

На радост љубитеља седме уметности, рођендан биоскопа Синеплекс Променада увеличаће и најновији домаћи филм Гордана Кичића „Реална прича“, „Џокер“ који је оборио све рекорде, нови наставак филма Терминатор са Арнолдом Шварценегером у главној улози – „Терминатор: Мрачна судбина“, „Битка за Мидвеј“, „Војна академија 5“, „Dr Sleep“ и многи други.

То није све, целокупан рођендански репертоар погледајте на линку: http://www.cineplexx.rs

Карте по цени од само 190 динара су у продаји на благајнама биоскопа Синеплекс Променада.

*Цена улазнице јединствена је за 2D/3D пројекције, док се за 4D пројекције филмова рачуна МX4D доплата на снижену цену улазница

**Резервације улазница за филмове са рођенданског репертоара нису могуће.

 

 

 

 

Извор и фото.: СИНЕПЛЕКС ПАНОНИЈА

Оставите одговор

Top